Henrik og Vivi Hjorth Hansen

Vivis Pryd I/S
v/ Vivi og Henrik Hjorth Hansen
Toftehøj 3
4160 Herlufmagle
29 41 62 94
info@vivispryd.dk

Åbent lørdag og søndag kl. 10-15

Følg Vivis Pryd på Facebook 

Malerkunst i idylliske omgivelser
På landstedet i Herlufmagle nær Næstved er gårdbutik og galleri smeltet sammen på ét sted. Vivi og Henrik Hjorth Hansen overtog stedet i maj 2019 og brugte den første tid på at bygge stalden om, så der blev plads til både kunst og lækkerier. Bygningen er renoveret, så man fornemmer dens historie, hvilket giver de ideelle rustikke rammer for Vivis farvemættede malerier.

Vivi Hjorth Hansens akrylmalerier sælges til private hjem og arbejdspladser. De er opdelt i temaerne natur, blomster, fantasi og abstrakt, så du let kan finde noget der passer til dig. Leder du efter bestemte farver eller størrelser, er det også nemt at finde.

Søger du et skønt og unikt billede til børneværelset, er der også en særlig børnekategori. På hjemmesidens galleri kan du både se de malerier, der er til salg, og dem der allerede har fundet et hjem. Finder du et maleri du godt kunne tænke dig, er du velkommen til at ringe til Vivi på 29 41 62 94

Lokale råvarer og livsglæde
I efteråret efter overtagelsen etablerede ejerne en plantage med æbler, pærer, blommer, kirsebær og meget mere.

”Vi tror på at det kan lade sig gøre, at de varer du bruger i dagligdagen er produceret lokalt og derfor varierer hen over året og helst er økologiske,” siger Henrik Hjorth Hansen. Vivi og Henrik har som deres mission at skabe smagsoplevelser, der stimulerer dine sanser og giver dig inspiration.

I gårdbutikken kan du, efterhånden som planerne skrider frem, købe egenproduktionen af frugt, bær og grønt, samt marmelade, saft, krydderurter og planter, æg fra egne høns samt honning fra egne bier. Udover 120 æbletræer af forskellige sorter indeholder plantagen pærer, blommer, kirsebær, valnødder, hasselnødder, stikkelsbær, blåbær, solbær, ribs, hindbær og rabarber.

Vivis Pryd arbejder på at blive registreret som økologisk, men det tager nogle år. Produktionen sker som økologisk ind til det lykkedes at få Ø-mærket.

I gårdbutikken kan man også købe hæklede tøjdyr, hjemmesyede tasker og puder og et udvalg af lækkert second hand tøj.

Et lille udvalg af de billeder, der er blevet solgt

Sølvpartner

Del på sociale medier