Villek Sko
Ringstedgade 11C
4700 Næstved
27 29 22 32

Du kan også følge Villek Sko på Facebook

Ikke bare en skobutik
Villek Sko, i hjertet af Næstved, er ikke bare en skobutik. Det er i hvert fald en særlig en af slagsen. Ejeren Louise Millek har mange år butikserfaring indenfor skobranchen samt en sundhedsfaglig uddannelse i rygsækken. Med butikken har Louise fundet sin passion: At sælge sko, der passer godt på folks fødder. Du finder hos butikkens personale en viden om diverse fodlidelser, og de ved hvilke sko, der passer til lige præcis din fod.

Sunde sko er smukke sko
Hos Villek Sko har man specialiseret sig indenfor sundt fodtøj, der samtidig er smart – til både damer og herrer. De har et bredt udvalg af kvalitetsmærker, som ikke går på kompromis med stilen. Uanset om man har smukke eller uperfekte fødder, skal man ikke gå i grimme sko. Døjer du med knyster, hælspore, nedsunken forfod eller har du ondt i fødderne på grund af dårligt blodomløb, er der ekstra god grund til at unde dig selv det fodtøj, der gør dine fødder godt. Går du i sko, der sidder forkert, belaster du dine fødder unødigt, hvilket kan give rygproblemer mm.

Måske er du fysisk aktiv og har brug for et par gode løbe- eller vandresko. Det kan også være du står eller går meget til daglig og bare gerne vil have lidt mindre ondt i fødderne, når dagen er omme. Uanset dit behov, finder du hos Villek Sko, kvalitetsfodtøj der både er sundt og smart.

Professionel vejledning og professionelt udstyr
Hos Villek Sko kan du gratis få scannet dine fødder. Ikke kun af personalets kyndige blik, men i en fodscanner, der registrerer målene på dine fødder og svang samt føddernes belastningspunkter. Herudfra får du vejledning i, hvor dine fødder har brug for støtte, aflastning mv og hvilken sko og model, der passer til din fod. Du kommer ikke til gå fra butikken med et par sko, der ikke er gode for dig.

Sko dine fødder vil bo i
Der er ting i livet, man ikke skal gå på kompromis med, og en af dem er gode sko. Det er vigtigt at passe godt på sine fødder, for som de siger hos Villek Sko: ”Det er fødderne, der skal bære dig gennem livet.” Sætter du foden indenfor hos Villek Sko, kommer du helt sikkert igen. Det er her, du kan finde sko, dine fødder vil elske.

Kunderne siger…
”Kompetent og venlig betjening. Imponerende udvalg i den fine, lille butik – min favorit.” (Susanne)

”Professionel betjening og vejledning af skovalg. En vejledning, der er helt nede på jorden, så man forstår den. Fra det øjeblik man træder ind ad døren, fornemmer man, at der er tid til den enkelte kunde, fordi der bliver lyttet og vejledt efter det, kunden efterspørger. Har altid oplevet personalet som både smilende og hjælpsomme, og de har evnen til at få dig til at føle, at du er i centrum.” (Henrik)

”Jeg har svært ved at forstå de mange, der foretrækker at købe sko på nettet, når der findes fysiske butikker, med en så kvalificeret betjening som i Villek ko. Selvom jeg kender størrelsen og skomærket, så er det ikke ligegyldigt, hvilken model jeg skal have.” (Ninna)

Læs mere på Villek Skos Facebookside


sølvpartner