Kings & Queens Næstved
Hjultorvet 8
4700 Næstved
Tlf. 27 79 16 78

Følg Kings & Queens Næstved på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag: 10.00 – 17.30
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00

Streetwear og modetøj
Næstved er kendt for at være en rigtig god handelsby, og centralt placeret på Hjultorvet ligger en af de førende danske tøjkæder, Kings & Queens, der som navnet antyder tilbyder tøj til alle køn. Butikken har leveret moderne streetwear og modetøj til drenge og piger i Næstved siden 2007, og her finder du altid et stort og bredt udvalg af modevarer til drenge, piger, mænd og kvinder.

Stort og varieret udvalg til pigerne
Kings & Queens har et flot udvalg af modetøj til piger i alle aldre med mærker som bl.a. Moss Copenhagen, Sisters Point, Levi’s, Calvin Klein og Pieces. Her finder du tøj til hverdagsbrug, fest og ekstra fint brug, og du kan blive klædt godt på fra inderst til yderst. Butikken fører basisstyles og trendy sæsonmodeller fra de store mærker som f.eks. NA-KD, Calvin Klein, Tomme Hilfiger, mbyM, Sisters Point og mange andre.

Her finder du både din næste festkjole, nyt undertøj og dine kommende yndlingsjeans. I butikken finder du også sko, sneakers, støvler og stiletter samt bælter, caps, tasker, tørklæder, solbriller og anden tilbehør.

Nyt tøj til herrerne
I Kings & Queens kan du finde flotte jakker til vinter, efterår og sommer fra mærker som Black Rebel, Calvin Klein, Revolution, Black Label, Nørgaard og Tommy Hilfiger. Butikken har et bredt udvalg af herretøj i alle prisklasser. Udvalget er stort indenfor t-shirts, sweatshirts, hoodies, jeans, bukser, shorts, strik, skjorter og sko. Du kan også finde et flot jakkesæt til den næste festlige lejlighed eller til arbejdsbrug.

Accessories i form af bælter, tasker, slips, butterflies, caps, buckethats, strømper og halstørklæder er også en del af Kings & Queens store udvalg.

En populær butik i Næstved og på de sociale medier
Du kan følge med i butikkens nyheder for de sociale medier. Kings & Queens er aktive på Facebook, hvor du kan se nye modeller og få information om udsalg og events.

sølvpartner