Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter
Sct. Jørgens Park 84
4700 Næstved

Følg butikscentret på Facebook

Bestil gavekort

Åbningstider:
Der er adgang til centeret kl. 05.30 – 21.00.
De enkelte butikkers åbningstider varierer.

Her kan du nå det hele på en gang
Sct. Jørgens Park – Næstved butikscenter rummer en lang række specialbutikker, som til sammen har alt det du skal bruge. Du finder bl.a. apotek, dyrehandel, skohandel, vinhandel, isenkræmmer og optiker. Der er også frisør, motionscenter, bageri og spisesteder.

Herudover er der løbende pop-up butikker, hvor du også kan finde noget godt at spise eller den helt specielle gave. Over 20 butikker tilbyder kunderne et meget bredt udvalg, som dækker alt lige fra dagligvarer til beklædning. Se butikkerne og deres åbningstider her: https://sjp.dk/butikker

På facebooksiden sættes løbende spotlight på en af de nye eller gamle butikker, med konkurrencer hvor du kan vinde fede præmier.

Butikscentret er overdækket, så du ikke skal bekymre dig om vind og vejr. Arkaden er også både børne- og handicapvenlig med lette adgangsveje uden trapper eller høje fortovskanter.

Der er også gode parkeringsforhold, med 3 timers gratis parkering. Husk at stille p-skiven – fra den 1. november 2021 indføres parkeringsopsyn i hele Sct. Jørgens Park, så kunderne altid kan finde en plads lige uden for butikkerne.

Gaven der ikke skal byttes
Det hyggelige butikscenter er et af Næstveds ældste, som altid har haft et bredt udvalg af varer. De kan næsten med garanti hjælpe med at finde den perfekte gave til en god ven eller dig selv.

Du kan også købe et gavekort, som giver adgang til både shopping og oplevelser. Gavekortet er elektronisk og leveres med et gratis cover til en personlig hilsen. Det kan bruges i disse butikker: https://sjp.dk/gavekort

Altid nye oplevelser
Pop-up-galleriet i Sct. Jørgens Parks Butikscenter byder på farverige og inspirerende kunstværker, som skifter hver måned.

Galleriet har altid fire kunstneres værker udstillet en måned ad gangen. To af de udstillende kunstnere er til stede i åbningstiden, så du kan få ”historien” bag de udstillede værker.

Sct. Jørgens Park samarbejder med KUBA – Kunstforeningen for Billedskabende Aktører – der har over 78 medlemmer og klublokale på Grønnegades Kulturcenter.

Høj kundetilfredshed
Vi bringer er et lille udpluk af de rosende kommentarer fra kunderne:

”Dejligt sted der har hvad man skal bruge lige fra madvarer, tøj, blomster, vin/tobak osv. Og god tid til kunderne” – Joan

”Der er altid venligt og hjælpsomt personale, uanset hvilken butik man går ind i. Særligt dyrebutikken har gjort sig bemærket hos os. De er kanon.” – Lotte

”Dejlig atmosfære og gode butikker – også når det regner” – Leif

”Dejligt sted at handle” – Vivi

Sølvpartner