naestved taeopperNæstved Tæpper
Grimsstrupvej 74
4700 Næstved
Telefon: 55 73 22 11
E-mail: [email protected]

Tjek Næstved Tæpper på Facebook

Tæpper og gulve
Næstved Tæpper er din lokale forhandler, når du er på udkig efter et nyt gulvtæppe eller nye vinyl- eller trægulve. I butikken bliver du mødt af erfarent personale, som giver dig professionel og gratis rådgivning, når du skal vælge mønster, materiale og lignende.

Når du bestiller, klarer Næstved Tæpper både opmåling, levering og montering for dig. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde kan du forvente et tilfredsstillende stykke arbejde uden ubehagelige prisoverraskelser.

naestved tapper2Levering til erhvervskunder
Næstved Tæpper leverer både store og små gulv- og tæppeløsninger til erhvervskunder. Når der skal lægges nyt gulv eller nye gulvtæpper, demonterer Næstved Tæpper den gamle belægning og lægger den nye på. Virksomheden har allerede udført opgaver for mange af de lokale erhvervsdrivende og har ry for at leve op til sine opgaver.

Trendy tæpper
Du finder et stort udvalg af moderigtige tæpper i butikken på Grimsstrupvej. Her er både tidløse klassikere og de allernyeste tendenser. I udvalget finder du for eksempel tæpper med flotte retromønstre, strålende farver og miljørigtige tæpper, som du i øvrigt kan sætte dit eget præg på med dit helt eget design. Ege Create er nemlig tæpper, som produceres med udgangspunkt i dine egne ønsker og med omtanke for miljøet. Tæpperne fra Ege Create laves af genbrugsmateriale fra kasserede fiskegarn, som renses og genanvendes. Når fiskegarnet laves til tæppegarn opstår et nyt og slidstærkt materiale, som bliver til flotte moderne tæpper i alverdens farver og former.

naestved taepper2Vinyl- eller trægulve
Du kan finde de bedste løsninger indenfor vinyl- og trægulve hos Næstved Tæpper. Der er rig mulighed for at afprøve de forskellige løsninger i butikken. Du kan få råd og vejledning af butikkens professionelle personale, samtidig med at du afprøver gulvene og lader dig inspirere til at finde den løsning, som er den helt rigtige for dig.

Tæpperester og andre gode tilbud
Der er altid masser af gode tilbud hos Næstved Tæpper. På udsalgssiden kan du finde et spændende udvalg af stærkt nedsatte varer.

I butikken på Grimsstrupvej kan du desuden gå på jagt blandt flere hundrede meget billige tæpperester. Måske finder du lige det, du står og mangler til dit projekt. Tæpperesterne egner sig til de fleste mindre områder, og kan være en god løsning, når du lige står og mangler et lille stykke til for eksempel båden eller entréen.

sølvpartner