meny sct jorgens park (3)MENY Sct. Jørgens Park 
Sct. Jørgens Park 34
4700 Næstved
Tlf.: 55725511
Mail: 0375915@meny.dk

MENY Sct. Jørgens Park på Facebook 

Åbningstider
Mandag: 8:00-20:00
Tirsdag: 8:00-20:00
Onsdag: 8:00-20:00
Torsdag: 8:00-20:00
Fredag: 8:00-20:00
Lørdag: 8:00-18:00
Søndag: 8:00-18:00
Grundlovsdag: 10:00-18:00

meny sct jorgens park (4)Kompetent og smilende
“Dejlig og stor butik, bredt udvalg, sødt og prof personale”. Sådan lyder en af mange positive anmeldelser på de sociale medier af MENY Sct. Jørgens Park. Ikke bare på Facebook står smileyerne i kø. MENY’en i parkens butikscenter er også udstyret med en Elitesmiley fra Fødevarestyrelsen.

Med købmand Kristian Nielsen ved roret er målet dramatisk vækst, og det sker med hjælp fra dygtige, engagerede og energiske medarbejdere – hos MENY kaldet MADarbejdere. Man tilstræber fødevarer af højeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Udover dagligvarer kan du købe vaskekort til vaskeriet, taletid, gavekort og gavekurve. Der er også en postbutik.

Du finder her et bredt sortiment af mad og drikke til hverdag og fest. Hver uge byder på nye gode tilbud, også tilbud der ikke gælder i de andre MENY-butikker. MENY i Sct. Jørgens Park udmærker sig bl.a. ved sin slagter, der opfylder alle din ønsker til udskæringer.

meny sct jorgens park (5)Betal med din smartphone
MENY tilbyder en app – MENYKORTET – der giver rabatter og andre fordele. Bl.a. kan du betale for dine indkøb med MobilePay. Dvs. du kan glemme din pung, når blot du husker din smartphone.

Fast lavpris
MENY Sct. Jørgens park er en del af den succesrige kæde, der betegner sig selv som “hele Danmarks nye fødevaremarked. Vi sætter mad over alt og er især stolte af vores udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse og ost, frugt & grønt og vin.”

Kæden omfatter mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere, der alle kendetegnes ved en passion for mad. Af samme grund er sortimentet af fødevarer et af landets største. MENY sammenligner ugentligt sine priser med konkurrenterne for at kunne tilbyde sine varer til “fast lavpris”.

Inspiration
Madglæden er ikke til at tage fejl af, når du besøger MENY Sct. Jørgen Park på Facebook. Her er lækre opskrifter, konkurrencer og naturligvis en lang række gode tilbud på alt fra fredagsslik til lørdagsbøffer.

meny3 meny2 meny sct jorgens park (2)