Kjærs Brugskunst
Ulstrupvej 1
4160 Herlufmagle
24 81 82 08
kjaersbrugskunst@kjaersbrugskunst.dk

Følg Kjærs Brugskunst på Facebook

En verden fuld af inspiration
Med sans for indretning kan selv det mørkeste og kedeligste rum blive et rart sted at være. Når du har styr på gulv, loft og vægge kommer den sjove del af indretningen; at finde de møbler, lamper, tekstiler og alt den fine nips, der tilfører rummet stil og personlighed.

I 2020 stiftede Michael Kjær Jakobsen sin forretning, der i dag har taget skridtet fra webshop til gårdbutik, men det er stadig på nettet, at Kjærs Brugskunst har sin største omsætning. For leder du efter spændende nyt og unikt til hjemmet, går du ikke forgæves i Herlufmagle.

Kjærs Brugskunst, der har både Michael og hans kone Karina ved roret, har fine og finurlige nødvendigheder og nips til køkkenet, stuen, haven osv – nøje udvalgte ting som man ikke finder alle steder. De har brugskunst, trækasser, haveudsmykning, paddehatte og meget mere, og der er hele tiden noget nyt.

Åbent i weekenderne og efter aftale
Michael og Karina gør en dyd ud af at fremfinde det anderledes til stamkunderne og de nye, der kigger ind, og det skal være til priser, hvor alle kan være med.

Parret gik i mange år med en drøm om en lille butik, og Kjærs Brugskunst startede som en butik i deres private hjem, hvor de begge beholdt deres fuldtidsjobs ved siden af. Det hjalp med at holde omkostningerne nede og således også priserne til glæde for kunderne. I 2021 solgte de huset og flyttede til gården i Herlufmagle, hvor en del af laden nu er gårdbutik, som er åbent i weekenderne og efter aftale.

Unikke firmagaver og fødselsdagsgaver
Her er noget for enhver smag fra fransk landstil til det fjollede eller farverige. Også hvis du søger julenisser eller påskeæg; for dem der holder af at skifte tema, når hjemmet skal pyntes op til højtiderne, er der altid noget nyt at komme efter.

Søger du en fiks lanterne i antik sølv, fine spejlbakker til lys og planter, et rustikt fuglebad eller en skøn skulptur fra Willow Tree? Michael og Karina har omhyggeligt udvalgt specielle ting til hjemmet og haven, der gør Kjærs Brugskunst til stedet at finde den unikke værtindegave samt firmagaver og fødselsdagsgaver til alle aldersgrupper.

De har også specialiteter som krydderier, marinader, kaffe og the og lækkerier til den søde tand. Og de pakker meget gerne en gavekurv med gode sager, hvad end det er brugskunst, spiseligt eller en kombination. 

Du kan med fordel følge Kjærs Brugskunst på Facebook, hvor de oplyser om gode tilbud og nyheder i butikken. Søger du noget specielt, er du altid velkommen til at kontakte butikken – måske kan de skaffe det hjem til dig. Det gælder også hvis du er sent ude med en gave!

Kunderne skriver
At Michael og Karina går op i god service udmønter sig bl.a. i en række gode skudsmål på de sociale medier:

”Super god service og hurtig levering” – Lise

”Virkelig smukke og unikke ting” – Gitte

”Flotte unikke produkter, hurtig levering. Kig ind, absolut et besøg værd” – Brian

”Fine varer og hurtig levering” – Lars

sølvpartner