Kids-world
E-mail: info@kids-world.dk
Telefon: 32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Fantastisk shoppingunivers – fra Esbjerg til Næstved
Kids-world er en webshop fyldt med børnetøj, børnemøbler, legetøj og tilbehør af høj kvalitet.

Hovedkvarteret ligger i Esbjerg, hvorfra Kids-world forsyner hele landets børnefamilier med varer fra mange forskellige producenter. De har så mange mærker, at listen er alfabetisk opdelt, og det er tydeligt, at der ofte tilføjes nye børnetøjsmærker til udvalget

Det er Kids-worlds mission at skabe et fantastisk shoppingunivers med alt til baby, børn og teenagers, hvor kunderne føler, at de handler med mennesker. At missionen er fuldført, vidner de mange positive anmeldelser på Kids-worlds Facebookside, der netop fremhæver det store udvalg og den fine service, helt konkret udmøntet i superhurtig levering og en overskuelig hjemmeside.

Kids-world har også en side på Instagram, hvor du kan følge med i nye varer på lageret og hente inspiration til skolestart, temafester, fødselsdagsgaver, kalendergaver osv.

Gratis levering – hurtig levering
Som webshop udmærker Kids-world sig ved at tilbyde fragt med flere fragtfirmaer, bl.a. GLS, og de tilbyder gratis fragt i hele Danmark.

Det er blevet så meget nemmere at handle på nettet, efter man kan vælge at hente sine varer i en selvvalgt pakkeshop, som typisk er det sted, man handler dagligvarer. Du får besked pr. mail/sms, når pakken er nået frem, og kan hente den samme dag eller inden 10 dage. Kids-world kan naturligvis også tilbyde levering til din arbejdsplads.

Stærk og stabil vækst
Kids-world, der blev stiftet i 2006, er en af Danmarks største online forhandlere af børnetøj, fodtøj, legetøj og interiør til børn. Kids-world blev skabt af Annette Lykke Nielsen og Jesper Klit Johansen, da parret savnede en webshop, der kunne tilbyde et tidssvarende og godt udvalg af børnetøj samtidig med en høj kundeservice.

Forretningen har fra starten oplevet en stærk og stabil vækst , og stifterne har været nødt til at udvide lagerkapaciteten for at få plads til de mange tusinde varenumre. I 2018 modtog de E-handelsprisen “Brugernes Favorit” samt Børn i byen-prisen “Årets forretning”. I dag beskæftiger de mere end 100 medarbejdere.

   

sølvpartner