barsoe2Barsøe Marketing
Kommandantvej 40
4700 Næstved
Tlf.: 27 85 93 15
E-mail: Barsoe.marketing@gmail.com

Forkælelse til din krop
Interesserer du dig for dit eget velvære, eller står du og mangler en god gaveidé? Så læs bare videre. Barsøe Marketing udbyder lige præcis produkter, som forkæler din krop. Hos Barsøe Marketing finder du et stort sortiment af produkter, som plejer både krop og sjæl.

Barsøe Marketing har 15 år på bagen. Produkterne som sælges af Barsøe Marketing er af mærket Vegas. Hvis du er nysgerrig eller bare gerne vil se de nyeste produkter fra Vegas, kan du via Barsøe Marketing gå ind og lure i flotte kataloger om kosmetik, hudpleje, smykker med mere.

barsoeStort udvalg af plejeprodukter
Udvalget spænder bredt. Du kan finde cremer til dine fødder, cremer til dit ansigt eller cremer til dit barn. Der er også enkelte produkter specielt rettet mod mænd. Du kan ligeledes vælge mellem andre forskellige typer produkter til pleje af din hud eller shampoo og anden hårpleje, så der er gode chancer for at finde præcis dét, som du har brug for eller er på udkig efter. Det er også muligt at købe kosmetikprodukter, såsom neglelak, læbestift og makeupfjerner.

Aloe vera og kosttilskud
Barsøe Marketing har et særligt stort udvalg af produkter med aloe vera. Her kan du finde alt fra håndsæbe, læbepomade og solcreme til tandpasta, barberskum og rensemælk.

Udover at tilbyde et stort udvalg indenfor hudplejeprodukter, aloe vera og kosmetik, sælger Barsøe Marketing mange forskellige typer kosttilskud. På Barsoe Marketings hjemmeside, kan du læse om, hvordan kosttilskuddene kan have en positiv virkning i forhold til flere forskellige forhold. Blandt andet kan du finde et produkt, som eftersigende skulle hjælpe med at få knækket forkølelse og influenza. Det er bare ét eksempel fra en liste med mange eksempler på positive effekter.

barsoe3Bestilling af produkterne
Webshoppen er overskuelig og let at finde rundt på. Skønhedsprodukterne er inddelt i kategorier, så det er let at finde frem til det rigtige produkt.

Du kan vælge at sidde i ro og mag foran computeren, mens du udvælger dine varer, bestiller og får leveret dem direkte til din dør. Hvis du foretrækker at lave en bestilling over telefonen eller per e-mail, kan det også sagtens lade sig gøre.

Hvis du foretrækker at afhente dine varer personligt, kan det aftales i forbindelse med telefonisk bestilling eller bestilling per e-mail. I vinterhalvåret kan du hente varerne personligt på adressen i Næstved og fra april til oktober i Borup.

På hjemmesiden kan du lægge bestillinger ind hele døgnet. Åbningstiderne for telefonisk henvendelse er 09:00-20:00.