hoerecenter2Hørecenter Næstved
Kindhestegade 11A
4700 Næstved
Tlf. 70 505 606
[email protected]

Hørecenter Næstved på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag 9:00 – 17:00

1, 2, 3 hørecentre med topservice
I august 2016 åbnede der i Næstved en afdeling mere af den succesrige kæde kendt som Hørecenteret. Dennis og Lena Steen startede med Hørecenter Skælskør, og åbnede i september 2015 Hørecenter Sorø.

Det private Hørecenter udmærker sig ved forbilledlig service og ingen ventetid. Til gengæld er der en egenbetaling, hvor du hos det offentlige ikke selv skal betale for høreapparatet. Mange vælger den private løsning, ikke kun pga. det høje serviceniveau, men også fordi man her som kunde selv har indflydelse på valg af høreapparat. Der findes i dag et væld af mærker og modeller, som ved hjælp af den servicemindede specialist nøjagtigt kan tilpasses den enkelte.

hoerecenter1Den snildeste teknologi
Dennis og Lena Steen er audiologister og således eksperter i normal og nedsat hørelse. Hørecenter Næstved har specialiseret sig i identifikation af hørelse og balanceproblemer og rehabilitering af mennesker med problemer med hørelse eller balance.

Hørecenter Næstved tilbyder høreapparater fra Oticon, Siemens, Phonak, Unitron og Widex. Teknologien udvikler sig i en rasende fart til glæde for kunderne og deres pårørende. Dennis og Lena opdaterer jævnligt deres faglige viden med interne og eksterne kurser, således at du er sikret den bedst mulige behandling.

Hørecenter Næstved udfører høreprøver. Du får professionel rådgivning, service og tilpasning af alle modeller af høreapparater. Du kan få taget aftryk af øret samt efterkontrol, justeringer, reparationer af dit høreapparat. Du får naturligvis undervisning i optimal brug af apparatet.

Forebyggelse af høretab
Lytter du meget til musik, eller spiller du selv, går du på jagt, eller er der støj på dit arbejde, kan du med fordel kontakte Hørecenter Næstved. Her kan du få rådgivning om, hvordan man forebygger problemer med hørelsen, og hørecenteret fører forskellige former for høreværn, svømmepropper, sovepropper, MC Værn og ikke mindst elektroniske jagtværn fra Phonak og secure-ear. Mange er ikke bevidste om hvad de – især i fritiden – udsætter deres sarte ører for, og når først skaden sket, er det for sent at helbrede.

hoerecenter4Vent ikke!
Fik vi nævnt, at der ikke er ventetid i Hørecenter Næstved? Du kan få hjælp med det samme, og høreapparatet virker med det samme – ofte til stor overraskelse og glæde for kunderne.

Mange påvirkes meget negativt af nedsat hørelse – både i hverdagen og ved festlige lejligheder. Ved høretab kan det blive en udfordring at tale med andre, og det kan medføre, at man trækker sig tilbage og bliver ensom. Derfor; søg hjælp – jo før jo bedre. Moderne høreapparater er fikse og nemme at betjene.

Har du ikke mulighed for at besøge Hørecenteret på Kindhestegade, tilbyder Hørecenter Næstved hjemmebesøg.

Kontakt Hørecenteret

hoerecenter16

hoerecenter15

hoerecenter3

sølvpartner