Grey’s
Axeltorv 9 A
4700 Næstved
31 42 54 42

Følg Grey’s på Instagram

Følg Grey’s på Facebook

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-15

Smukt nyt tøj der passer til dig
Grey’s er Næstveds nye tøjbutik med modetøj i store numre. Butikken har tøj til kvinder i alle aldre, der bruger fra størrelse 42 og opefter. Sortimentet rummer bl.a. designs fra flere toneangivende danske firmaer som: Junarose, NO 1. BY OX, I. scenery, Only og Zoey. Tøjet er designet og skræddersyet til større numre, så det sidder godt og passer til din krop. Det er vigtigt at alle kvinder føler sig smukke, glade og velklædte når de går fra Grey’s og ud i verden.

Kompetent og personlig betjening

Hos Grey’s får du et kvalificeret og venligt svar på alle dine spørgsmål. Du får hjælp til at vælge det bedste snit til din figur samt tips og tricks til styling af kurver. Fordi den personlige kontakt er i centrum hos Grey’s, kan du ikke købe over nettet, men kun i den fysiske butik på Axeltorv. Her kan du i ro og mag lade dig inspirere, prøve tøjet og give dig tid til at vælge det rigtige for dig.

Grey’s egne sociale medier byder også på masser af inspiration, bl.a. dagens outfit samt før og efter-billeder. Der er konkurrencer, bl.a. “gæt et sæt”.

Et sted du har lyst til at besøge igen
For indehaverne Karen Rosén og Ulla Neubauer er det vigtigt, at du kan få en kompetent betjening i en rar atmosfære. I den hyggelige lounge i butikken kan du nyde en gratis kop te, kaffe eller kakao, mens du bladrer i plus-size modeblade, finder inspiration i bøger eller kigger på tøjet i butikken.

Kunderne er enige om den rare stemning i butikken, se her hvad Grete og Isabel skriver på Grey’s Facebookside:

”Sikke en venlig og kompetent service jeg fik. Karen var helt klar over hvad der var godt til mig efter få spørgsmål til min stil og smag. Bestemt ikke sidste gang jeg køber mit tøj her” – Grete

”elsker der er så meget forskelligt… har aldrig brugt over 2 timer på at være i sådan en forretning, men det gik meget godt… elsker jer og jeres butik, kommer klart igen på et tidspunkt” – Isabel

sølvpartner

Del på sociale medier