Skønt Hår
v/ Hajer Akbari
Helgesvej 26
4160 Herlufmagle
42521715
yasam.in@hotmail.com

Bestil en tid online 

Følg Skønt Hår på Facebook 

Tid til selvforkælelse
Uanset hvilken frisørbehandling du vælger, er et besøg hos Skønt Hår en lejlighed til at tage en velfortjent pause i en travl hverdag. En pause, hvor du bliver forkælet og efterfølgende kan gå ud i verden med et nyt look. Sammen med dig skaber salonen et resultat, der passer til din personlighed, tøjstil og livsstil.

Indehaver Hajer Akbari har over 10 års erfaring med professionel klipning og holder sig løbende opdateret med de nyeste tendenser indenfor frisurer, farver og pleje på kurser i ind- og udland.

Book en tid online eller ring for at høre mere om mulighederne. Du er også meget velkommen til kigge ind i salonen, hvis du ønsker en idé til en ny frisure eller en ny farve.

Lækkert hår til hverdag og fest
Man kan altid være sikker på, at smilet er på og servicen er i top, når man sætter sig foran spejlet i salonen i Herlufmagle. Med flid og fokus, friske ideer, gode produkter og masser af hygge er kunden i centrum. Der er sat god tid af til behandlingen, og du får en time eller to væk fra stress og jag.

Din frisør viser dig, hvordan din nye frisure skal styles helt rigtigt, og salonen har et bredt udvalg af produkter, der kan give mere glans, krøl, fylde mv. Skønt Hår anbefaler f.eks. deres kunder at skrue ned for hårvasken og kun bruge shampoo hver anden eller tredje dag. Føles håret fedtet, anbefales tørshampoo på de dage, hvor håret ikke vaskes.

Et af salonens specialer er brudehår, så har du et bryllup i kalenderen, bør du straks bestille en tid. Da den erfarne frisør også er makeup artist, kan Skønt Hår tilbyde hele pakken, så du bliver klar til den store dag. Hos Hajer er du sikret en kreativ opsætning, der passer til din kjole og personlighed.

En rigtig god oplevelse
Besøg Skønt Hår på Facebook, hvis du vil følge med i salonens indretning, de nyeste produkter og behandlinger. På Facebooksiden kan du også se en masse gode anbefalinger fra kunderne – vi bringer her et lille udpluk:

”Super dygtig frisør der er sød og sympatisk. En rigtig god oplevelse og et flot resultat. Helt klart min faste frisør fremover” – Tine

”Super sød og imødekommende frisør, jeg er virkelig tilfreds med klipningen, min søn har også fået den smarteste frisure, så en varm anbefaling her fra. Vi kommer helt sikkert igen” – Morten

”Har været hos Skønt Hår i Herlufmagle. Kan klart anbefales, super sød, og proff frisør. Super god til at vejlede og komme med ideer. Jeg er super glad for min klip” – Heidi

”Jeg vil bare sige tusind tak for skøn behandling hos jer. Jeg fik i fredags lavet spraytan, samt lørdag fik jeg lavet den smukkeste makeup og håropsætning til mit drømmebryllup… det blev lige som jeg havde ønsket mig. Tusind tusind tak for skøn behandling hos Team skøn” – Christina

sølvpartner