frisør-i-næstved-300x210Form & Frisør 
v/ Jeanett Jensen
Storegade 8
4171 Glumsø
Tlf. 57 64 64 28
[email protected]

Midt på hovedgaden i den hyggelige landsby Glumsø, lige overfor apoteket, ligger den indbydende forretning Form & Frisør. Som navnet antyder, har ejeren Jeanett Jensen flere produkter på hylderne end de mest gængse såsom klipning, hårfarvning og salg af hårplejeprodukter. I lokalerne ved siden af salonen har Jeanett således indrettet et mindre, men godt udstyret motionscenter, hvor kunderne kan få trænet hele kroppen.

Du kan naturligvis booke dine tider online. 

ffLokal og international
Form & Frisør er din lokale frisør, der lægger vægt på at kende sine kunder. Hos Jeanett Jensen bliver du behandlet som en god ven af huset. Hvis man som frisør vil fastholde og udvide sin kundekreds, er man tvunget til at kende sine kunders behov og til at holde sig orienteret om de nye tendenser inden for frisørbranchen. De ved Jeanett Jensen, og derfor er personalet seks til otte gange om året på kursus, hvoraf mindst en af turene går udenlands, så man kan snuse til de nyeste tendenser. Erfaringerne bliver taget med hjem, og brugt i det omfang, man finder det nyttigt.

gavekort2Stort udvalg af produkter
Form & Frisør forhandler et stort udvalg af hårplejeprodukter samt pleje- og skønhedsprodukter til hele kroppen. Der forhandles hårkure, shampoo, balsam, voksprodukter samt et stort udvalg af hårfarvningsmidler og børster. Du kan købe ind til hylden på badeværelset, eller du kan sidde hjemme i lænestolen og købe via salonens webshop. 

Står du og mangler en gave til en, du holder af, kan du købe et gavekort hos Form & Frisør, der kan bruges på både produkter og behandlinger.

Motion og massage
Det er vigtigt, at der er butikker, der skaber liv i de mindre byer. Jeanett Jensen driver derfor i de tilstødende lokaler til frisørsalonen et mindre motionscenter. Motionscenteret er indrettet med alle de nødvendige maskiner, der skal til for at kunne træne hele kroppen igennem. Dog har man af pladshensyn valgt ikke at have de store vægte og stænger, som man kender fra vægtløftning.

Atmosfæren er, som i salonen, afslappet og hyggelig. Det vigtigste for Form & Frisør er, at kunderne får rørt sig, trænet igennem og har det rart samtidig I kælderen under motionsafdelingen hos Form & Frisør findes bruserum, omklædningsrum og solcenter. Frisør Jeanett Jensen er også udlært fysiurgisk massør, så har træningen givet dig ømme muskler, eller trænger du bare til at forkæle dig selv, kan du i Glumsø få masseret ømheden og trætheden væk.

Forkæl dig selv
I denne video fortæller Jeanett Jensen om nogle af salonens ydelser:


sølvpartner