Fairygardenstuff.dk
Tlf: 28 40 59 53
E-mail: info@fairygardenstuff.dk

Følg Fairygardenstuff.dk på Facebook 

Fabelagtig og fortryllende
Fairygardenstuff.dk er en magisk verden! Den lille familievirksomhed har taget udgangspunkt i en fascination af feer, alfer, pixier, nisser, trolde, drager, og alt der hører hertil.

Webshoppens store udvalg af Fairy Garden-produkter gør det muligt at skabe præcis den fabelagtige verden, som du ønsker. Kunderne er både fantasifulde børn og voksne, som holder af fantasy, når den er allermest nuttet.

Som så meget andet godt kommer Fairy Gardening fra den angelsaksiske del af verden, hvor også Tolkien og Lewis skrev deres klassikere, Hobbitten, Ringenes Herre og Narnia-bøgerne. Siden har bl.a. Harry Potter-bøgerne gjort deres til, at nye generationer er blevet fortryllede af samme hyggelige fantasy-univers.

Brug din fantasi
Fairygardenstuff.dk sørger for, at danskere også kan få glæde af de mange forskellige magiske produkter. De importerer kvalitetsvarer fra hele verden, og hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, eller leder efter et bestemt produkt til din minihave, er du altid velkommen til at kontakte dem.

Hver enkelt Fairy Garden er lige så unik som sin designer. Der er ingen rigtig eller forkert måde at lave en fehave på. Alle produkterne kan bruges både indendørs og udendørs – hele året. Du kan lave en magisk minihave i et bed, på din altan, i en krukke eller i din vindueskarm. Kun din fantasi sætter grænser.

Du behøver ikke at bruge jord
Mange laver deres fairy gardens i haven om sommeren, andre skaber de magiske minihaver indendørs med kunstigt græs og mos.

Hvem skal bo i din miniature fe have? Smukke feer med sommerfuglevinger? Små dyr, trolde eller drager? Du bestemmer selv, hvem der flytter ind, og hvor mange venner de skal have.

Den gode gave
Fairygardenstuff.dk har også fe-urtepotteskjulere (også kaldet Fairy Planters), så du kan komme hurtigt i gang. Disse kan selvfølgelig også bruges som en anderledes festlig urtepotteskjuler. Det er en god gaveidé til værtinden, Mors Dag eller en jul fyldt med alfer, gran og kogler. Du kan bruge kunstige planter, levende planter, friske blomster, tørrede blomster eller sukkulenter og skabe en unik gave til den glade modtager.

Du kan også købe et gavekort til Fairygardenstuff.dk – den perfekte gave til den haveglade. 

Fairygardenstuff.dk tilbyder gratis fragt ved køb for over kr. 499,- og levering på 2-5 dage 

Kontakt Fairygardenstuff.dk 

sølvpartner