FairGamer
Trekanten 16
4700 Næstved
fairgamerdk@gmail.com

Følg FairGamer på Facebook

Kom godt i gang med computerspil
I dag er det ofte nødvendigt at være dét, der kaldes omstillingsparat. Den digitale udvikling går på mange områder så hurtigt, at det kan være meget svært at følge med. Sådan er det naturligvis ikke, hvis den nye, digitale verden har ens interessere og den nyeste udvikling optager én. Børn og unge er i dag helt fortrolige med alt det, der foregår på deres skærme. Og når man tilhører en mere “moden” generation, hvor børn og børnebørn er langt mere inde i alt teknologiske og digitale, kan man godt føle sig sat noget af.

Selv sproget, ja de mange fremmede ord, som de unge udtaler på ret avanceret engelsk, er så fremmedartede, at det lyder som om de taler i kode til hinanden. Så kan det være nødvendigt at tage modet til sig og bevæge sig ind i den helt nye, fremmede verden, som åbner sig og udvikler sig rundt om os. Sådan er det når vi taler om “gaming” eller på et lettere forståeligt dansk: “computerspil på Internettet”.

Hvad er det, du spiller?
Det har længe været spændende at følge børnenes og de unges måde at gå til brugen af de nye digitale medier på. Når vi nysgerrigt ser barnebarnet eller den unge sidde med sin iPad eller computeren tændt, være helt opslugt af et spændende computerspil, og vi drister os til at nærme os og spørge; “Hvad spiller du?”, så vil svaret normalt være et eller andet navn, som oftest udtales på perfekt engelsk.

På dette tidspunkt må man ofte desværre indrømme, at man ligesom er ”efterladt på perronen”, så man svarer “Nåh ja!”, mens spillet fortsætter. For hvad i alverden skal man sige, når man ikke fatter en lyd af, hvad der foregår på skærmen eller i mikrofonen på Gaming headsettet?

Tag et kig ind i den nye, digitale verden
Det er på den anden side også muligt at tage mod til sig, og bevæge sig lidt mere nysgerrigt ind i denne nye verden. At interessere sig for den “gamervirkelighed”, som barnet eller den unge befinder sig i, vil for mange være en øjenåbner. Det skal indrømmes, at det kræver lidt mod og lidt tid at sætte sig ind i det, der drager den unge generation, men det kan betale sig. Dér får man et indblik i, hvad det egentlig er, barnet eller den unge er optaget af og beskæftiger sig med.

På skærmen er der et bemærkelsesværdigt, næsten levende univers og en helt ny form for fællesskab, som vi i forældregenerationen og i den endnu ældre generation ikke før har stiftet bekendtskab med. Det er en virtuel verden, som virker utroligt dragende og i sidste ende også kan være interessant for andre end den unge at lære mere om.

Udstyret skal være i orden
I den nye digitale gamerverden skal der være en del udstyr til rådighed af en god kvalitet, så den unge kan få det optimale ud af computerspillet, som han eller hun glæder sig til at kaste sig over i fritiden. Her er der mange begreber, som de voksne overhovedet ikke har nogen noget indblik i, men som man nødvendigvis må kende til for at støtte den unge i anskaffelsen af det rigtige udstyr.

Her er der hjælp at hente hos FairGamer i Næstved. Når den unge “gamer” antyder, at nu er det på tide at få opgraderet udstyret, fordi det måske fungerer ustabilt eller ganske enkelt er for langsomt, så er der ingen grund til at fortvivle eller føle usikkerheden brede sig. Familiehyggen kan nemlig med fordel dreje sig om at kontakte Mathias Løvstedt Knudsen eller én fra hans professionelle team via FairGamers hjemmeside. 

FairGamer kan hjælpe med hele setuppet
Selvom den unge gamer og du selv er spritnye i det at navigere indenfor gamingverdenens hard- og softwareudstyr, kan I trygt lade FairGamers eksperter vejlede jer. FairGamer er klar til at hjælpe med at få udstyret til at fungere perfekt sammen. Også valget af Gaming Chair, headset, tastatur, mus m.m. snakker teamet med jer om. Og det er naturligvis en del at samarbejdet at aftale leje eller byt-til-nyt.

Personalet hos FairGamer i Næstved har beskæftiget sig med opsætning og tilpasning af PC’er og udstyr gennem mange år, og de kender derfor alle udfordringerne. Så gode råd og reparationer kan som oftest klares on-line og over telefonen. Men for at få hele udstyret til at spille, rykker FairGamer gerne ud på jeres adresse – det er den fair service, der er konceptet. Og så vil den unge eller børnene være klar til at bruge udstyret og bevæge sig ind til vennerne i den digitale virkelighed. Og det kan jo være, at du også selv har fået virtuelt “blod på tanden” og vil være med.

Som de siger hos FairGamer: ”Hvis du vælger FairGamer, er du i trygge hænder – vi bestræber os på at være og forblive din foretrukne gamingpartner!

Kunderne skriver
På FairGamers Facebookside kan du læse anbefalinger fra mange tilfredse kunder. Vi bringer her et lille udpluk.

”Fantastisk hurtig og professionel service til en absolut fair pris. FairGamer får den bedste anbefaling herfra” – Heidi

”Vil klart anbefale FairGamer! Helt igennem fantastisk betjening og super pc” – Lykke

”Super lækre computere fra ham – elsker den han har lavet. Super tilfreds” – Jonas

”Jeg vil klart anbefale FairGamer. Det er luksus betjening på få minutter og prisen er sindssygt billigt. Jeg er meget glad for min gamer” – Nemanja

sølvpartner