RealMæglerne Næstved by Bülow 
Nordre Farimagsvej 1A
4700 Næstved
71 99 71 29
naestved@mailreal.dk

Realmæglerne Næstved by Bülow på Facebook 

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10 – 16
Lørdag kl. 10 – 12
Fremvisning udenfor kontortid efter nærmere aftale.

Foto: ABW

Erfaren, effektiv og empatisk ejendomsmægler
Centralt i Næstved finder du en erfaren ejendomsmægler, der byder på et indgående kendskab til Næstved og omegn.

Holdet i Nordre Farimagsgade kender byens kringelkroge, dens skoler, daginstitutioner, jobmuligheder, foreningsliv og seværdigheder og kan hjælpe dig med at finde den optimale ejendom. Ønsker du at sælge en ejendom i Næstved får du tilsvarende det optimale prisestimat fra nogle, der kender boligmarkedet som deres egen bukselomme.

Du er altid velkommen til at kigge ind i butikken til en kop kaffe og en boligsnak.

Solgt eller Gratis
Udover viden om lokalområdet tilbyder RealMæglerne Næstved by Bülow  grundig rådgivning om både finansiering, forsikring og lovgivning. Ejendomsmæglerne i Næstved prioriterer fagligheden højt og overholder til enhver tid branchens etiske forskrifter og markedsføringsregler.

Foto: ABW

Når du sætter en bolig til salg hos RealMæglerne Næstved by Bülow, er det efter princippet solgt eller gratis. Din professionelt udformede annonce vises lokalt, der hvor brugerne er; både på tryk og i de nyere medier som Facebook.

Sociale medier er eksempelvis velegnede til at informere om åbent hus arrangementer. Din ejendom bliver ligeledes eksponeret for masser af mennesker i butikken midt i byen, og vil blive fremvist alle ugens dage.

Bo i Næstved
Med satellitbyerne Rønnebæk, Mogenstrup, Holme-Olstrup, Fensmark, Gelsted og Herlufmagle omfatter Næstved ca. 83.000 indbyggere. Næstved er en betydelig handels- og industriby og blev i 2006 kåret som den tredjebedste handelsby i Danmark.

Søger du en bolig i Næstved, er du altid velkommen til at kigge ind i butikken, men du kan også få overblikket på RealMæglernes hjemmeside.

Foto: ABW

En bolig til dine behov
Hvad er dine behov til en ny bolig? Nogle har brug for et bestemt antal rum, andre kigger især på arealet, og alle kigger på prisen. Hos Realmæglerne Næstved by Bülow kan du nemt danne dig et overblik over boliger til salg i Næstved, uanset om du søger en andelsbolig, ejerlejlighed, parcelhus, rækkehus, sommerhus osv.

Dig der vedholdende søger drømmeboligen i Næstved vil sætte pris på den funktion, at du kan få vist nye varer på hylderne. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte RealMæglerne Næstved by Bülow og beskrive dine behov, så du kan få relevante nyheder direkte i din indbakke.

Facebooksiden er også god at synes godt om, hvis du vil holde øje med åbent hus arrangementer.

sølvpartner