RealMæglerne Næstved 
Østergade 8
4700 Næstved
Tlf: 32 11 77 00
Email: 4700@mailreal.dk

RealMæglerne Næstved på Facebook 

Åbningstider
Mandag-Fredag kl. 10 – 16
Lørdag kl. 10 – 12

Fremvisning udenfor kontortid efter nærmere aftale.

Erfaren, effektiv og empatisk ejendomsmægler
På én af Næstveds bedste beliggenheder – lige ved Sct. Mortens Kirke og det idylliske cafémiljø i midtbyen – finder du et hold af erfarne ejendomsmæglere, der byder på et indgående kendskab til Næstved og omegn.

Holdet kender byens kringelkroge, dens skoler, daginstitutioner, jobmuligheder, foreningsliv og seværdigheder og kan hjælpe dig med at finde den optimale ejendom. Ønsker du at sælge en ejendom i Næstved får du tilsvarende det optimale prisestimat fra nogle, der kender boligmarkedet som deres egen bukselomme.

Du er altid velkommen til at kigge ind i butikken til en kop kaffe og en boligsnak.

rm naestvedSolgt eller Gratis
Udover viden om lokalområdet tilbyder RealMæglerne i Næstved grundig rådgivning om både finansiering, forsikring og lovgivning. Ejendomsmæglerne i Næstved prioriterer fagligheden højt og overholder til enhver tid branchens etiske forskrifter og markedsføringsregler.

Når du sætter en bolig til salg hos RealMæglerne i Næstved, er det efter princippet solgt eller gratis. Din professionelt udformede annonce vises lokalt, der hvor brugerne er; både på tryk og i de nye medier som Facebook. Sociale medier er eksempelvis velegnede til at informere om åbent hus arrangementer. Din ejendom bliver ligeledes eksponeret for masser af mennesker i butikken midt i byen, og vil blive fremvist alle ugens dage.

Læs mere om dine fordele. 

Bestil en gratis salgsvurdering.

Bo i Næstved
Med satellitbyerne Rønnebæk, Mogenstrup, Holme-Olstrup, Fensmark, Gelsted og Herlufmagle omfatter Næstved 53.292 indbyggere. Næstved er en betydelig handels- og industriby og blev i 2006 kåret som den tredjebedste handelsby i Danmark. Læs mere om byen her. 

Søger du en bolig i Næstved, er du altid velkommen til at kigge ind i butikken, men du kan også få overblikket på RealMæglernes hjemmeside.

Hvad er dine behov til en ny bolig? Nogle har brug for et bestemt antal rum, andre kigger især på arealet, og alle kigger på prisen. På RealMæglerne i Næstveds hjemmesiden kan du nemt danne dig et overblik over boliger til salg i Næstved. Søg på ejendomstyper som andelsbolig, ejerlejlighed, fritidshus, helårsgrund, rækkehus, villa osv.

Dig der stædigt søger drømmeboligen i Næstved vil sætte pris på den funktion, at du kan få vist nye varer på hylderne. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte RealMæglerne i Næstved og beskrive dine behov, så du kan få relevante nyheder direkte i din indbakke.

Facebook-siden er også god at synes godt om, hvis du vil holde øje med åbent hus arrangementer.


sølvpartner