Home Næstved teamnaestvedoktober2016
V/ Rikke Nissen
Præstøvej 22
4700 Næstved
Tlf. 55 77 41 00
naestved@home.dk

Åbningstider
Mandag 9.00 – 17.00
Tirsdag 9.00 – 17.00
Onsdag 9.00 – 17.00
Torsdag 9.00 – 17.00
Fredag 9.00 – 16.00
Lørdag 10.00 – 12.00
Søndag efter aftale

Følg Home Næstved på Facebook 

Stærkt lokalkendskab
Home har over 20 års erfaring som ejendomsmægler i Næstved, og holdet i Næstved sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige. Som en del af Home-kædens landsdækkende netværk, når Home i Næstved ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt.

Det dybe kendskab til området omkring Næstved (skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv) giver de bedst tænkelige muligheder for salg. Du får en realistisk vurdering og prisfastsættelse af din bolig. Samtidig får du som sælger adgang til markedets mest synlige og effektive markedsføring – på tryk og på nettet.

home-næstved4-300x200Find din drømmebolig i Næstved
Søger du en bolig i Næstved, er du ligeledes godt hjulpet hos Home. Du er altid velkommen til at besøge butikken og få en gennemgang af mulighederne.

På hjemmesiden kan du også få overblik over boliger til salg hos Home i Næstved. u kan bl.a. søge på pris, boligareal og boligtype (villa, rækkehus, ejerlejlighed, fritidsbolig, andelsbolig, villalejlighed, landejendom mv.)

Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er du velkommen til at få en uforpligtende snak hos Home i Næstved.

Det veluddannede og erfarne personale hos Home Næstved hjælper med alle faser af en bolighandel. Home Næstved har indgået partnerskaber med Danske Bank, Realkredit Danmark, Topdanmark og Husejernes Forsikring.

home-næstved-solgt-300x200Meget mere optimisme
Efter mange års krisestemning er boligomsætningen i vækst. I maj 2015 viser tal fra Realkreditrådet at både udbuddet og liggetiderne falder. På landsplan er antallet af huse til salg på det laveste niveau i syv år. Realkreditrådets statistik viser et lille prisfald fra maj 2014 til maj 2015 på 219 kroner per kvadratmeter i Næstved Kommune.

Home Næstved solgte i 2015 40 % flere boliger end året før: Præcis 53 solgte boliger siden nytår mod cirka 30 solgte boliger i samme periode sidste år. Realkreditrådets statistik viser, at der alt i alt blev solgt 66 boliger i Næstved Kommune i første kvartal 2014. Homes statistik for Næstved Kommune viser en stigning i salgspriserne på ti procent i perioden.

Mens nogle sælgere venter på endnu højere priser, har andre benyttet den gryende optimisme til at komme videre med deres liv. Andre tegn på opgang er, at der bliver givet færre afslag på udbudsprisen, og at der ofte er flere mulige købere til samme bolig. Home Næstved har med Rikke Nissens egne ord fået “susende travlt”.

I modsætningen til hovedstaden sker udviklingen i Næstved i et roligt tempo – det giver tid til omtanke og det er altid en god ting, når det gælder så vigtige beslutning som en hushandel.