BoligMægler Næstved boligmaegler naestved
Toldbodgade 4
4700 Næstved
Tlf.: 70 22 80 52
[email protected]

Følg BoligMægler Næstved på Facebook 

Åbningstider
Alle hverdage kl. 10-16.

Du er velkommen til at kontakte mæglerne uden for kontorets åbningstid, hvis du har brug for en vurdering eller en fremvisning:

Kim Dalgaard Larsen: 20 28 80 59
Susanne Madsen: 40 11 80 52
Louise Lorentsen: 20 28 28 20

Opgangstider
Der er kommet godt gang i boligmarkedet, og det mærker man hos BoligMægler Næstved. Her vrimler det med nyheder, og nogle boliger når kun at være til salg i få dage.

Søger du en bolig i Næstved, er det derfor en god idé at blive skrevet op i køberkartoteket. Så bliver du kontaktet, så snart en relevant bolig bliver sat til salg, inden den bliver annonceret på print.

Drømmer du om en stor grund med have direkte til Susåen og egen bådebro? Eller hvad med en udsigt over Karrebæk Fjord? Næstved er fyldt med unikke grunde med charmerende boliger.

Søger du villa/rækkehus, ejerlighed, sommerhus, andelsbolig, lejebolig? Hvor stor skal din nye bolig være? Hvor skal den ligge? Angiv dine behov, så hjælper BoligMægler Næstved med at opfylde dine boligdrømme.

Vil du sælge din bolig, kan du til hver en tid kontakte mæglerne i Næstved og få en uforpligtende salgsvurdering – også selvom du ikke står og skal sælge lige nu.

boligmægler-næstved-hus-600x400Stærk lokal forankring
BoligMægler Næstved blev etableret i 2012 baseret på ErhvervsMægler Næstved, som blev stiftet i 2010. På kort tid har forretningen vundet en ledende markedsandel på grund af det stærke kendskab til Næstved Kommune. Ejendomsmæglerne kender Næstved ud og ind; byens bedste beliggenheder, skoler, daginstitutioner, jobmuligheder, butikker, foreninger og seværdigheder.

hjemmesiden kan du se de boliger, der er til salg opdelt på kategorier.  Finder du ikke, hvad du søger, må du ikke fortvivle. Der er altid en ny sag på vej, og måske har BoligMægler Næstved en “hemmelig” ejendom i skuffen.

boligmægler-næstved-hus2-1024x683Lille og vågen
BoligMægler Næstved bor sammen med ErhvervsMægler Næstved i det gamle havnekontor på Toldbodgade 4. Ejendomsmægler Kim Dalgaard Larsen leder et hold af ejendomsmæglere, der vil være det seriøse alternativ til de landsdækkende mæglerkæder. Via adgangen til www.boligsiden.dk når BoligMægler Næstved ud til købere i hele landet.

Når du indgår en aftale med BoligMægler Næstved, får du en ejendomsmægler, der er fokuseret på én ting: at sælge din bolig. Firmaet er uafhængigt og skal således ikke sælge bestemte forsikringer eller boliglån, men samarbejder med alle selskaber og banker på egnen.

Det dybe lokalkendskab gør det mulig at at sætte en realistisk salgspris. Det er aldrig bare “et skud fra hoften”. Vurderingen underbygges så vidt muligt med tilsvarende solgte ejendomme, og du får klar besked om, hvad du selv kan gøre for at øge din boligs værdi. Nogle gange skal der ganske enkle forbedringer til, før huset bliver solgt; en grundig oprydning og flytning af møbler, en reparation, hvid maling… Hos BoligMægler Næstved får du solid erfaringsbaseret rådgivning om hvilke renoveringer, der er rentable på det nuværende marked.


sølvpartner