falke dyreklinikFalke Dyreklinik
Erantisvej 53
4700 Næstved
Tlf. 55 73 85 86
info@falkedyreklinik.dk

Følg Falke Dyreklinik på Facebook

Åbningstider
Alle hverdage kl. 8.00-16.00
Torsdag kl. 8.00-17.00

Stadig flere kæledyr
Danskerne har aldrig haft så mange kæledyr som nu, viser den seneste analyse fra Danmarks Statistik, og tallet er stigende. Dansk Hunderegister, der nyregisterer cirka 70.000 hunde om året, oplyste, at der i 2013 var 590.000 hunde i Danmark. Der er endnu flere katte i de danske familier, mellem 650.000 og 750.000, vurderede Dansk Katteregister samme år.

falke2Mange af disse hunde og katte bor i Næstved, og en stor del af dem er faste kunder i Falke Dyreklinik.

Dyreklinikken i Næstved specialiserer sig i små dyr. Her finder du moderne udstyr og et servicemindet personale i hyggelige omgivelser. Smådyrsklinikken rummer bl.a. ultralydscanner, digital tand-røntgen, tand-unit med bor og ultralyd til tandrens, røntgen, blodprøveanalyseapparat, mikroskop og inhalationsbedøvelse.

Behandlinger og butik
På klinikken, der er tilsluttet en vagtordning i Næstved og omegn, kan du møde to dyrlæger, tre veterinærsygeplejersker og en elev.

Se en oversigt over medarbejdere. 

Der er mulighed for at bestille vaccination, tandrens, kloklip mv. samt få foretaget diagnoser via bl.a. blod- og urinanalyser og røntgenfotografering. Operationer, eksempelvis sterilisation, foretages primært om formiddagen, da dyret skal have fastet.

falkeSe en oversigt over behandlinger og priser. 

I butikken kan du hele dagen købe foder, ormekure, loppemidler og plejemidler.

Hjælp – min hund er blevet bidt af en hugorm
På sin hjemmeside har dyreklinikken i Næstved behandlet nogle af de almindelige og ualmindelige spørgsmål, der kan opstå hos hunde- og katteejere. Hvad gør man hvis ens hund bliver bidt af an hugorm? Hvad gør man hvis katten ikke vil æde, og er det nødvendigt at vaccinere sine kæledyr? Hvordan behandles ørelidelser, allergier, tænder, urinvejsproblemer, kløe osv? Hos Falke Dyreklinik besvares alle spørgsmål sagligt og redeligt.

Hundeejeren kan få god viden ved hjælp af en håndfuld korte videoer, der viser, hvordan man vasker sin hund, renser dens ører og børster dens tænder – og hvordan man fjerner lugten af våd hund.

Klinikken er tilknyttet Inges Kattehjem i Næstved og Dyrenes Beskyttelses Internat, Sandved, Fuglebjerg ved Tina Jørgensen.

falke mollyEn fremtid med kæledyr
I gamle dage var hunde og katte brugsdyr som henholdsvis vagt- og jagthunde og musefangere. I dag er de fleste hunde og katte flyttet ind i den varme stue, og danskerne samlet set milliarder af kroner på foder, udstyr, træning og dyrlæge.

Fremtidsforsker Jesper bo Jensen vurderer, at vi i fremtiden vil se kæledyr overalt. Der vil være butikker i alle byer, som tilbyder alt muligt tilbehør til kæledyr samt diverse behandlinger: frisør, massage, diæter osv. Der vil også være behov for flere ydelser som hundepension i dagtimer eller på ferie, eller bare en halv time til at gå tur med hunden.

Falke Dyreklinik er klar til at tage godt imod Næstveds nye kæledyr.