Brugskunst By DT
Håndværkervej 13
4160 Herlufmagle
20700742
dorte@brugskunstbydt.dk

Følg Brugskunst By DT på Facebook og Instagram

En guldgrube af brugskunst

Søger du noget særligt til hjemmet eller kontoret, noget der kan give indretningen karakter? Så skal du tage turen til Herlufmagle, hvor Dorte Thalund har fyldt 300 kvadratmeter med de skønneste ting. Her kan du finde masser af inspiration til din bolig, både inde og ude, og leder du efter en gode gave til en du holder af, er der også mange muligheder.

Indretning kræver talent, som ikke alle har. Derfor fylder vi vores boliger med de ’nemme løsninger’ fra de store interiør-kæder. Resultatet bliver ofte kedeligt, da alle andre har det samme. En indretning med stil og personlighed kræver, at du søger ud på de små veje og finder de unikke ting, der gør at dine almindelige ting løftes til et højere niveau, og du kan vise hvem der bor hos dig.

På Håndværkervej i Herlufmagle finder du en sand guldgrube af brugskunst, som du ikke finder alle andre steder. Dorte Thalund er en mester i at ramme tidens tendenser, men hendes sortiment er nøje udvalgt, så der er altid er noget nyt at beskue og noget specielt – til priser der er til at betale.

Prikken over i’et
Mange finder her det skønne og unikke møbel, som sætter prikken over i’et i stuen, ligesom de hos Brugskunst By DT kan få inspiration til at indrette et rum fra ende til anden. Det er tydeligt, at indehaveren brænder for kvalitet i interiøret, og hun får det til at se vanvittig nemt ud at indrette.

Men tag ikke fejl – der er tænkt over hver en detalje. Det er ikke de flygtige flok-tendenser fra livsstilsmagasinerne, der bestemmer retningen hos Brugskunst By DT, men det stærke instinkt, som er en blanding af talent og erfaring. For Dorte har mange års erfaring med brugskunst og en veludviklet sans for at finde skatten i en bunke skrammel.

Et udsøgt sortiment
Brugskunst By DT er indrettet rustikt i den landlige, romantiske stil, som også kendetegner mange af butikkens møbler og brugskunst. Dorthe kender den rejse tingene har taget, for varerne håndplukkes i udlandet eller i samarbejde med nøje udvalgte leverandører.

Her finder du fine facetslebne glas, funklende sølvbakker, skønne lanterner, naturtro kunstige planter, lænestole fed velour og meget, meget mere. Og leder du efter noget bestemt, som du ikke lige kan finde, må du ikke tøve med at spørge, for Dorte Thalund kan med stor sandsynlighed skaffe det hjem til dig.

Lækre varer til rimelige priser
Både butikkens udvalg og service fremhæves fra flere hjørner af den mangfoldige sjællandske kundekreds. Vi citerer er et lille udpluk af anmeldelserne på butikkens Facebook:

”Her kan du altid finde en god gave eller noget fint til dig selv. Meget fin butik” – Vivi

”Så hyggeligt at besøge butikken. Så meget at kigge på og mange forskellige lækkerier til hjemmet. Jeg har lige købt mit nye køkkenur, og det er så fint i stilen af “gammelt look”. Tak for god service og en god snak. Jeg kommer igen” – Heidi

”Lækker butik med lige så lækre varer og det til særdeles rimelige priser. Mangler man en ide til en gave, værtinde, fødselsdag, bryllup etc. så er butikken absolut et besøg værd” – Sanne

”Mange rigtig lækre ting og jeg blev overvældet over så stort det er” – Helle

”Jeg kan helt sikkert anbefale Brugskunst By DT. Det er en super hyggelig butik, med masser af rigtig fede ting. God velkomst og hyggelig snak” – Isabella


sølvpartner