ta medingT. A. Medings Tømmerhandel A/S
Femøvej 8
4700 Næstved
Tlf. 55 72 14 78
[email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 6.00 – 17.00
Lørdag 9.00 – 13.00
Første søndag i hver måned 10 – 14

Byggecenter & Proffcenter
Kanalvej 3
4700 Næstved
Tlf. 55 73 45 45
[email protected]

Åbningstider
Mandag – torsdag 7.00 – 17.30
Fredag 7.00 – 18.00
Lørdag 9.00 – 14.00
Første søndag i hver måned 10 – 14

Følg XL Byg Næstved på Facebook

medingTømmerhandel i generationer
T. A. Medings Tømmerhandel blev etableret i 1919, og forretningen kan således snart fejre sit 100 års jubilæum. Det er tredje generation af familien Meding, der står i spidsen for firmaet, som med tiden har udviklet sig til en af Næstved-områdets største virksomheder inden for branchen. Siden 1948 har T. A. Medings Tømmerhandel ligget på havnen i Næstved, hvor man igennem årene har opkøbt nabogrunde, så man kunne udvide varesortimentet og følge med udviklingen.

Solid forretning
Firmaet har siden begyndelsen holdt fast i den samme grundidé for, hvordan man udvikler en sund og succesrig virksomhed. I alle årene har man troet på, at gode relationer til kunder og leverandører er absolut nødvendigt. Dét er fundamentet, som den lokale tømmerhandel og byggemarked også fremover vil basere forretningen på.

Gode relationer til leverandørerne give stabile leveringer og fornuftige priser. Når man samtidig tager sine kunder alvorligt og forstår dem, så kan man hjælpe dem med deres projekter. Dermed skaber man den bedste relation til kunden. Tilfredse kunder, der – uanset hvor meget det køber – bliver taget seriøst, de kommer tilbage. Hos T. A. Medings Tømmerhandel får du som kunde den professionelle assistance, der gør, at du kommer i mål med dit næste projekt.

Hjælp til dit byggeprojekt
Mange mennesker finder i dag stor tilfredsstillelse ved at gøre-det-selv, når der skal renoveres i huset eller i haven. T. A. Medings Tømmerhandel tilbyder et gratis kursus i alle de nødvendige materialer inden for 24 timer på hverdage. Du kan klare det hjemme fra sofaen, eller du kan komme ned i butikken, det bestemmer du selv. Det eneste du skal gøre er at beskrive dit projekt, så bidrager T. A. Medings Tømmerhandel med deres store erfaring, og du er derfor allerede godt i gang med dit byggeprojekt.

byggecentretUdlejning af værktøj
Det er ikke alt værktøj, som det kan betale sig at investere i. Noget kan det bedst betale at leje, og her har T. A. Medings et stort udvalg i alt lige fra pladevibratorer til ministilladser.

Også til professionelle
En stor del af Xl Bygs kundeskare udgøres af professionelle håndværkere. Proffcentret leverer eksempelvis en materialecontainer til byggepladsen, så du på stedet har alle de produkter, du har brug for.


sølvpartner