naestved storvognsvask2Næstved Storvognsvask
Brolæggervænget 1
4700 Næstved
Tlf.: 40 19 62 20
nstorvognsvask@gmail.com

Åbningstider
Mandag-fredag 8.00 – 16.00

Har du behov for en vask uden for den normale åbningstid, så kan det sagtens lade sig gøre. Ring på telefon 40 19 62 20 og aftal nærmere.

Fra lastbiler til limousiner
Et par kilometer syd for Næstved by ligger Næstved Storvognsvask. Placeringen uden for centrum er ideelt for firmaet, da kunderne i sagens natur fylder en del i landskabet. Industriområdet er i forvejen dimensioneret til den tunge trafik, så man generer ikke nogle af naboerne.

Her, tæt på rute 22 i retning mod Vordingborg i Næstveds industriområde, vaskes der alt fra lastbiler og busser til campingvogne og specialtransportkøretøjer. Når den otte meter lange limousine skal vaskes inden brylluppet, så er det også her, det sker.

Vask er nødvendig vedligeholdelse
Alle køretøjer skal vedligeholdes og have vasket snavs og skidt af undervognen, og mange kommer langvejs fra for at nyde godt af den gode service og de konkurrencedygtige priser hos Næstved Storvognsvask.

De fleste vil nok betakke sig for selv at skulle vaske lastbilen eller bussen. Det vil tage uforholdsmæssigt lang tid med spand eller højtryksspuler, og det gode resultat er samtidig slet ikke givet.

Anderledes forholder det sig naturligvis hos en professionel storvognsvask. Næstved Storvognsvask har alt det nødvendige udstyr, og den nødvendige ekspertise og erfaring, som sikrer, at man kommer ind i alle krogene og leverer et smukt resultat.

”Det er bare det bedste sted at få vasket på Sjælland, og JA, den er REN bagefter. Prøv det I bliver ikke skuffet,” fortæller Brian Laursen på Facebook.

Adblue
Man kan også få fyldt tankene efter med Adblue og sprinklervæske, samtidig med vasken. Adblue er et uskadeligt miljøvenligt stof, der på dieselbiler under kørslen sprøjtes ind i udstødningen. Adblue hjælper via en scr-katalysator med kvælstofilterne i udstødningen, og bilens partikelfilter fanger derefter 99.9% af de sundhedsskadelige partikler.

Nogle biler har en Adblue-studs i bagagerummet, mens andre har en påfyldningsstuds tæt på den almindelige dieselstuds. Typisk vil en lampe på instrumentbrættet advare om, at det er tid til at fylde Adblue på.

Følg Næstved Storvognsvask på Facebook

sølvpartner