Foxmar Autocenter
Holsted Park 28
4700 Næstved
27402929
foxmarauto@gmail.com

Følg Foxmar Autocenter på Facebook

Autocenter med gode priser
I erhvervskvartet Holsted Park finder du en lang række førende bilforhandlere, men også et bilværksted, hvor du kan få repareret din bil, uanset om den er ny eller gammel. Bag ved BilSyd A/S, på Holsted Park 28, finder du nemlig Foxmar Autocenter, der reparerer alle bilmærker til priser, hvor alle kan være med.

Skal du have din bil gjort sommerklar, har autoværkstedet i Næstved helt vanvittige priser – for kun 25 kr, får du en komplet gennemgang af din bil, med kontrol af bl.a. bremser, styretøj, undervogn og lygter.

Men priserne er gode året rundt. Eksempelvis får du det lille service med olieskift til kun kr. 695,- og de har udkørende autoglas montør på hele Sjælland med 45% rabat på glasset.

Hurtig reparation af glasskader
Autoglas er et af autocentrets specialer, for indehaver Martin Foxmar er autoglas mand. Så er du så uheldig at blive ramt af stenslag eller andre glasskader,  er Holsted Park 28 det helt rigtige sted at køre hen. Men Martin eller en af hans medarbejdere kører også gerne ud til dig, uanset hvor du bor i Region Sjælland – og det kan både være på hverdage og i weekenden.

Som skadecenter samarbejder Foxmar Autocenter med forsikringsselskaber og kan hjælpe dig til den rigtige dækning. Husk f.eks. at hvis du er ramt af stenslag, skal du hurtigst muligt dække det til. På den måde undgår du, at der kommer vand eller snavs i hullet. Sker det kan det nemlig ikke repareres, og så skal du i stedet have en helt ny rude. Du kan med fordel bruge rudeplaster til at dække skaden.

Sommerdæk og aircondition
At Foxmar Autocenter i Næstved kører med usædvanligt rimelige priser, opdager du også, når du skal have skiftet dæk. Du kan få skiftet og opbevaret hjulene for kun 400 kr.

En varm bil kan være en lidelse, men med aircondition service og påfyldning af kølemiddel kan du holde varmen. Foxmar Autocenter servicerer din bil med både den gamle og den nye type kølemiddel.

Hvis bilens airconditionanlæg mangler kølemiddel går det ud over både køleeffekten og anlæggets holdbarhed. Din mekaniker i Næstved ved præcis hvor meget der skal påfyldes, så anlægget kører optimalt.

Super service og pris
“Vi elsker biler” er Foxmars slogan, og kunderne elsker Foxmar – det vidner bl.a. virksomhedens Facebookside om. Vi citerer her fra anmeldelserne:

”Jeg var forbi Foxmar og fik lavet service. Super dygtige og kompetente medarbejdere. Vi gennemgik bilen sammen, og det var hurtigt og rart” – Claus

”Er værd at køre langt for, når bilen skal serviceres eller noget andet skal ordnes på bilen. Super service og pris fik endda skiftet pærerne foran helt gratis. Også var de hurtige til at fejlfinde og diagnosticere og udbedre fejl med det samme” – Simon

”Super service, kan ikke sætte en finger på noget som helst. Ville helt klart gerne anbefale andre at bruge Foxmar Autocenter” – Marley

sølvpartner