dupontsDuponts Autogenbrug
Jeppevej 1
4160 Herlufmagle
Tlf. 55 50 18 88
post@dupontsautogenbrug.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag 13.00 – 17.00
Fredag 13.00 – 15.00
Lørdag 9.00 – 12.00
Søndag lukket

Skrot din gamle bil forsvarlig
Hvis du afleverer din gamle og udtjente bil hos Duponts Autogenbrug, tilbyder firmaet en attraktiv skrotpræmie for bilen. Du får således 1.500 kroner for en komplet bil, og er du medlem af Falck, så kører de den sidste tur til ophugningen i Herlufmagle, Ringsted eller Køge.

Der efterlades hvert år omkring 4.000 gamle biler rundt om i den danske natur og i de danske byer. Det er ikke hensigtsmæssigt, hverken for den enkelte bilejer eller for det nærmiljø, som den udtjente bil efterlades i.

Duponts Autogenbrug tager på bedste vis hånd om de gamle biler, da firmaet er miljøgodkendt af myndighederne, samt certificeret efter den internationalt anerkendte standard inden for miljøledelse; ISO-14001. Miljøledelsessystemet består af en aktiv miljøpolitik med praktiske politikker for genvinding af råstoffer, genbrug af reservedele, affaldssortering og miljøbehandling. Der er i den daglige drift faste procedurer for alle produktionens processer, samt kontinuerlig kontrol, opfølgning og aktiv medvirken fra ledelsens side.

Alle forureningskilder fjernes
Alle biler afleveret hos Duponts Autogenbrug kommer gennem en ensartet proces. Alle mulige kilder til forurening fjernes umiddelbart fra bilen, spildolie, køler- og bremsevæske tappes af, og batteriet og dækkene fjernes. Dernæst udtages alle eventuelle reservedele, før skroget til sidst bliver knust og findelt ud i jern, metaller og kunststoffer.

Det er firmaets miljøcertificering, der er det styrende princip bag alle procedurerne hos Duponts Autogenbrug. Her bliver alt modtaget, sorteret og miljøbehandlet efter bogen, så man undgår spild og forurening. Det sikres også, at alle de opsamlede produkter såsom metaller, jern, væsker og bildæk kan genanvendes. Alle funktionsdygtige dele bliver videresolgt til partnere inden for de relevante brancher.

Modtager biler fra hele Sjælland
Duponts Autogenbrug har stor erfaring med den bæredygtige ophugning af biler og med den afledte miljøledelse. Firmaet har udviklet en særlig og unik kombination af ekspertviden, effektive arbejdsprocesser og egenkontrol, der gør Duponts Autogenbrug til nok Sjællands førende firma inden for branchen. Op til 85 procent af en skrotbil bliver, efter at den har været gennem de kyndige hænder hos Duponts Autogenbrug, til nye produkter og nye biler.

Skrotbiler fra hele Sjælland kommer i dag til Duponts Autogenbrugs værksteder, fordi kunderne ved, at her får de en ordentlig behandling, og størstedelen af den skrottede bil kommer tilbage ind i den samlede produktion.