BilSyd A/S
v/ Mikkel Madsen
Holsted Park 28
4700 Næstved
30 25 62 56
mm@bilsyd.dk

Følg BilSyd på Facebook 

Se BilSyds anmeldelser på Trustpilot 

Et stort udvalg i nye og brugte biler
Det er en af de helt store investeringer, der skal foretages, når jagten på den næste bil går ind. Det er meget få, der sætter gang i anskaffelsen af en bil, som ikke sætter sig ned for grundigt at overveje de krav, der bør stilles, før beslutningen tages.

Det er absolut klogt som bilkøber at sætte sig ind i både de overordnede detaljer, de tekniske specifikationer og ting som design og indretning af den bil, som skal være centrum for ens egen eller familiens transport i årene fremover. Og forhold som valget mellem el og fossilt brændstof, brændstoføkonomi og ikke mindst sikkerheden i de biler, der er i spil, er vigtige.

For enkelte bilkøbere giver alle disse enkeltheder ikke anledning til de store spekulationer. Valget er let, når man har det store overblik. Men sådan er det jo ikke alle, der har det. Almindelige bilejere må enten alt detektivarbejdet igennem for at kunne pege på de typer bil, som valget kan stå imellem. Eller vi kan vælge at henvende os til professionelle, som kan hjælpe os i processen.

Her er det oplagt at kontakte specialister som medarbejderne hos BilSyd i Næstved. Ikke blot er det en naturlig del af virksomhedens service at yde rådgivning, men der er hos BilSyd også mulighed for at sammenligne de forskellige biler og prøve dem ude i trafikken.

Rådgivning, salg, finansiering og service samlet et sted
Vi ved alle, hvor meget det betyder at have en god mavefornemmelse, når man tager afsted for at gennemføre en handel. Og når handelen drejer sig om bilkøb, giver det en behagelig ro at vide, at salgskonsulenten har sat tid af til at besvare de mange spørgsmål – og har grundig viden om de produkter, som bliver præsenteret. Hos BilSyn i Holsted Park er ekspertisen samlet under ét tag, så Mikkel Madsen og hans hold kan opfylde deres mission at give kunderne en gennemført god oplevelse.

Der er naturligvis ikke forskel på, om du besøger Holsted Park for at få et godt råd eller to om bilerne, eller om du møder op med alt mulig viden om det forestående køb. Som kunde i butikken er du den, der er i centrum: ”Ingen må forlade BilSyd uden at føle, at hun eller han var den vigtigste besøgende i dag!”

Super service og godt humør
Der er normalt mange gode informationer om både produkter, tjenesteydelser og meget andet på Facebook krydret med en mængde billeder. Men det er sjældent, at en Facebookside direkte viser ”stemningen i butikken”, så at sige. BilSyd har gjort lidt mere, end det er normalt, ud af deres side på Facebook.

Siden er indbydende opbygget, man føler sig velkommen, og man får lyst til at studere både forretningens personale og ikke mindst scrolle nedad for at se på flotte privatbiler og varevogne. De bliver præsenteret med en masse oplysninger om de enkelte biler. At man får lyst til at dvæle ved en flot Facebookside er ikke hverdagskost. BilSyds side er værd at dvæle ved!

Det er helt sikkert, at man får lyst til at kigge indenfor på Holsted Park, når der næste gang skal samles de nødvendige informationer til et bilkøb. Og hele teamet garanterer, at du vil føle dig mere end bare almindeligt velkommen.

Kunderne siger

“Kan kun anbefale at folk tager et smut forbi BilSyd. Nem og hurtig handel. Flotte biler og kanon service” – Rasmus

“Service i top. Vi var fuldt ud tilfredse med vores købsoplevelse. Vores Tesla MY var totalskadet, og vi skulle hurtigt finde en ny. En MY er svær at skaffe. Derfor var vi utrolig glade for, at BilSyd lod os underskrive en betinget købskontrakt, så vi kunne have ro i maven over at vide, at den ikke blev solgt til andre, imens vi fik styr på de sidste ting. Da vi ankom, var bilen fuldt opladet og klargjort. God service og flinke folk!” – Nanna

“Professionelle og dygtige drenge, hjalp med salg af min bil på kort tid og prisen var spot on. Kan kun anbefale firmaet til andre” – Thomas

Jeg har købt en skøn Hyundai I10 hos BilSyd. Jeg fik en rigtig god og tryg behandling. Jeg har ingen forstand på biler og gik efter en hurtig fin bil – gerne hvid. Med de få ord fandt vi hurtigt en, der passede til mig og mit behov. Jeg var tryg hele vejen og blev behandlet med respekt på trods af min uvidenhed på biler. Kæmpe tak til BilSyd” – Helle

“Det professionelle og friske team fik solgt os en dejlig Kia. God og professionel service, bestemt anbefalelsesværdigt” – Kennet

 

 

sølvpartner