Aktive Feriedage-tilbud til børnene byder denne uge på bl.a.:

Prøv at være rigtig cykelrytter i Næstved bicycle Club tirsdag den 21. juli.

Kusk for en dag hos AOF i Riddergade onsdag den 22. juli.

Kunst for børn i sommerskolen hos AOF den 20-24. juli.

Aktive Feriedage afvikles i alle uger i skolernes sommerferie. Aktiviteterne er for alle elever, der har tilmeldt sig, og som har adresse i Næstved Kommune.

I år 2020 er der tilmeldt næsten 1200 børn til 75 aktiviteter – hertil kommer børnene i ”gratis” svømmehal, som jo ikke har tilmelding.

Aktiviteterne er mangeartede, der er noget for enhver smag, og det vigtige for Aktive feriedage er, at eleverne vælger en aktivitet og kommer i gang forhåbentlig på en sådan måde, at han/hun fortsætter også efter sommerferien.

Det er for langt de fleste aktiviteters vedkommende det frivillige foreningsliv i Næstved som med deres frivillige ildsjæle skaber aktivitet for børnene, selvfølgelig med håb om den sidegevinst, at børnene får smag for aktiviteten og melder sig ind i foreningen.

Vore åbne svømmehaller kræver ikke tilmelding, så hvis nogen ikke har fået tilmeldt sig en aktivitet er det gratis at komme i svømmehallen – eleven skal blot medbringe og vise sit gule sygesikringsbevis og naturligvis have bopæl i Næstved kommune.

Læs mere her

Foto: ABW