Pressefoto

På vej rundt blandt 39 kunstnere, kunne de besøgende få et stempel for hvert udstillingssted de besøgte i kunstweekenden den 4.-5. september 2021.

Besøgte man fem steder deltog man med et lod. På kunstnernes evalueringsaften den 14. september blev de to heldige vindere trukket.

Det er derfor en stor glæde at kunne meddele, at Martin L. Lütgen og Peter S.W. Andersen begge har vundet et kunsttilskud på kr. 1.000,- til køb af kunst hos en af de kunstnere der har udstillet i år.

Begge vindere er ivrige Åbent Atelier tilskuere, og har besøgt det gennem flere år. Peter S.W. Andersen kunne ved prisoverrækkelsen fortælle, at hans to børn valgte ruten om lørdagen. De var også frisk til endnu flere kunstoplevelser om søndagen, hvor de brugte egne lommepenge på nogle små keramikfigurer.

Solen tilsmilede alle i udstillingsweekenden, hvilket gjorde at haverne kunne fungere som galleri på bedste vis. Også de kunstnere der åbnede deres hjem og værksteder var glade for de mange besøgende, der kom for at få en god snak om kunsten eller købte deres yndlingsværk.

Nåede du ikke at besøge Åbent Atelier, er du altid velkommen til at tage direkte kontakt til kunstnerne og lave en individuel aftale. På www.aabentateliernaestved.dk finder du kontaktinformationerne.

Åbent Ateliers kunstnere takker for alles interesse, og glæder sig til at gentage succesen den 1. weekend i september 2022.