---
Fif og følelser

Fif og følelser

Mød andre iværksættere og få idéer til udviklingen af din virksomhed, når Næstved Erhverv holder iværksættercafé. Aletha Bertelsen vil fortælle om hvilke hands-on tricks man kan benytte sig af, for at takle sine følelser som selvstændig.

Læs mere.

---

Kønsballade

Judith Butlers værk Gender Trouble er blevet en moderne kønsklassiker, og i dette foredrag vil cand. mag. Rasmus Fristed med afsæt i populærkultur, kunst og litteratur sætte publikum ind i Butlers tanker samt se på, hvad der sker, når vi ikke gør, som forventes af vores køn.

Læs mere.

---
Jord under neglene

Jord under neglene

Stykket har høstet store anmelderroser, og publikum var begejstrede på både Teater Grob i København, Team Teatret i Herning og på Svalegangen.

Læs mere.

---
Første Julebazar i Gl. Ridehus

Første Julebazar i Gl. Ridehus

Den 4.-6. december 2015 sker der noget helt nyt, når den allerførste Julebazar i Gl. Ridehus løber af stablen. Grønnegades Kaserne, Kulturcenter har i samarbejde med eventkoordinator Birgitte Grejsen Møss arrangeret et nyt og hyggeligt julemarked i Næstved indre by. Stemningen vil være i top når 25 meget forskellige udstillere er klar til vise deres lækre varer frem, bespise gæster og jule for kunderne. Og det hele er endda med gratis entré.

Læs mere.

---
Duften af jul

Duften af jul

Dit Næstved lagde vejen forbi Gavnø Slot til årets sidste julemarked. Se billederne fra det velbesøgte marked...

Læs mere.