Kongelige operasangere gæster Fensmark

Kongelige operasangere gæster Fensmark

Nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer har ført hende ad mange forskellige veje, og hun har nu for alvor slået sit navn fast som én af de mest alsidige og karismatiske yngre sangerinder.

Læs mere.

Dodo and the Dodos

Dodo and the Dodos

Gennem tre årtier har Dodo and the Dodos været leverandører af dansk kvalitetspop. Vågner i natten, Sømand af verden, Vi gør det vi kan li og Pigen med det røde hår, for blot at nævne nogle, er titler på eviggyldige sange, som er så velkendte og elskede, at orkesteret blot behøver at slå de første akkorder an, før publikum er helt med.

Læs mere.

Sange fra et ægteskab

Sange fra et ægteskab

Ægteparret Nielsens samliv levendegøres gennem hans musik og deres fælles brevveksling. Forestillingen giver et indblik i alle de følelser, ægteparret har haft for hinanden, og hvilken betydning deres kunst har haft for dem hver for sig og sammen. Begge var stærke kunstnere og personligheder, og de måtte kæmpe for deres kunst i deres samtid. Ægteparret har hver for sig haft deres egen kunstneriske identitet og var tæt knyttet til hinanden med alt hvad det indebærer af konflikter og glæde.

Læs mere.

Politirapporten

Politirapporten

Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 21. marts-29. marts 2017.

Læs mere.

Widnes på Rønnebæksholm

Widnes på Rønnebæksholm

Fra den 1. april viser Rønnebæksholm udstillingen Widnes, som viser værker af de to kunstnere Gordon Fazakerley og Martin Aagaard Hansen. Kunstnerne har aldrig mødtes i virkeligheden.

Læs mere.