Die Herren i Vershuset

Die Herren i Vershuset

Die Herren har bevist at være mere end værdige repræsentanter for musikken i Danmark. Bandet har spillet mere end 1800 koncerter siden 1991. Mange danskere har nok på et eller andet tidspunkt stødt på Die Herrens navn.

Læs mere.

Bevæbnet med guitarer og flygel

Bevæbnet med guitarer og flygel

Siden Mads Langer i 2010 skrev under på en international kontrakt med Sony, har han rejst verden rundt med sin guitar på ryggen. Det er med hits som Elephant, Microscope og Heartquake at den 32-årige sangskriver har spillet sig ind på hitlisterne i Danmark og resten af Europa.

Læs mere.

Trafikdag

Trafikdag

For 25 år siden cyklede alle uanset vejr og vind. Sådan er det ikke længere. Men med Næstved Kommunes store trafikevent for 900 elever fra 9. klasse håber man at vende udviklingen.

Læs mere.

Vinderne af Karrierekanonen

Vinderne af Karrierekanonen

Karrierekanonen er et talentforløb, der ruster lovende kunstnere til en professionel karriere, har eksisteret i DR siden 2002. Etablerede navne som Magtens Korridorer, Tue West, Marie Key Band og The Minds of 99 har tidligere vundet prisen.

Læs mere.

Smykkeudstilling

Smykkeudstilling

Udstillingen "Vandrespor" er på kort visit på Næstved Museum i september måned. Udstillingen har gennem sommeren været flittigt besøgt på Danmarks Smykkemuseum på Møn, og er nu kommet til Næstved Museum. Udstillingen er inspireret af den nye pilgrimsrute Camønoen på Møn, som blev indviet i maj i år.

Læs mere.

Se kommende begivenheder under Det sker.
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk