Udflytningen er nu på plads

Udflytningen er nu på plads

Posthusgrunden fungerer i dag som parkeringsplads, og som led i aftalen mellem staten og Næstved Kommune betaler staten for, at der etableres et tilsvarende antal p-pladser et andet sted i midtbyen.

Læs mere.

Bedre bredbånd?

Bedre bredbånd?

Energistyrelsen har nu åbnet for ansøgninger til bredbåndspuljen, der tilbyder støtte til lokale bredbåndsprojekter i områder med dårlig dækning.

Læs mere.

Tilbage til 90'erne

Tilbage til 90'erne

Med en bred vifte af kendte kunstnere og musik fra dengang, smed publikum hæmningerne og nød den tid og musik, som hittede for over 20 år siden.

Læs mere.

Peter A.G. på soloturné

Peter A.G. på soloturné

Den 8. marts står Peter A.G. på scenen i Grønnegades Kaserne Kulturcenters Ny Ridehus. I showet oplever publikum en nærværende Peter A.G. på slap line. Der er garanti for god musik, både solosange og Gnags klassikere, gode historier og ikke mindst en energifyldt Peter A.G.

Læs mere.

Grundtvig-Marie Prisen

Grundtvig-Marie Prisen

Grundtvig-Marie Prisen er stiftet med det formål at tilkendegive, at kunst og kultur er et essentielt element i den demokratiske debat og udvikling. Næstved Kommune og Trelleborg Fonden ønsker at understøtte, at en eller flere spirende kunstnere eller kulturelle udøvere fortsat opmuntres til at fortsætte og udvikle deres kunstneriske virke.

Læs mere.

Se kommende begivenheder under Det sker.
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk