Begivenheder

Andre nyheder

Foto: ABW

Performance dag på Rønnebæksholm

Lørdag den 29. august kl. 13.00-15.00 afrundes udstillingen Astrid Holm & Co. med bidrag fra forskellige samtidskunstnere i form af performances og samtaler ude i parken. Med performance, lydkunst og fællessang som en del af dagens program, vil der være elementer for alle fra udstillingsbesøgende til familier på picnic.

4. august 2020
Foto: Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bogsnak i Næstveds natur

Mandag den 31. august kl. 10.00-12.30 starter bookwalk-læsekluben op igen. Her tales om bøger, mens man går langs med Susåen og ind i Herlufsholm Skoven. En god kombination af litteratur, natur og sundhed.

4. august 2020
Foto: ABW

Politirapporten

Politiet fik onsdag klokken 15.02 en anmeldelse om, at der var en 15-20 unge mennesker samlet på en legeplads på Dyssegårdsvej i Næstved, hvor de drak og bidrog til en utryg stemning.

4. august 2020
Ben & Fritter, grafik: Flammen

Middag hos Flammen til 129 kr.

Flammen i Næstved tilbyder hver søndag – torsdag deres aftenmenu: All you can eat-ben & fritter for kun 129 kr.

4. august 2020
Lenore Elizabeth Nielsen udstiller på Glumsø Bibliotek.

En boblende følelse af glæde

Fra fredag den 7. august til fredag den 2. oktober udstiller Lenore Elizabeth Nielsen sine farverige billeder på Glumsø Bibliotek.

4. august 2020
Foto: ABW

Op og ned ad Åsen

Vi går fra Præstøvej op til Sjølunds tårnet, hvor vi skal se, hvor ”Næssi” bor. Derefter en tur op i tårnet, hvor vi kan se Næstved lidt fra oven og se, hvor langt vi kan skue ud i horisonten.

2. august 2020
Pressefoto

Fra gammelt til hot

Aktive Feriedage har en meget spændende workshop i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter, fredag den 7. august fra kl. 11.00 – 13.00

1. august 2020
Foto: ABW

Se hvad der sker i din by

Dit Næstved sender et nyhedsbrev 1-2 gange om ugen. Du kan tilmelde dig lige her.

1. august 2020
Foto: Skoringen

Nyt på hylderne og nye åbningstider

Skoringen i Torvestræde bugner af nyheder til efteråret, bl.a. Skechers til herrer. De har stadig masser af lækre sandaler.

31. juli 2020
Foto: ABW

Tre gode råd til, hvordan du skal vedligeholde din bil i sommervarmen

Når årstiderne skifter kan det være hårdt for bilens mekanik. Der er masser af støv og anden snavs i luften, når sommeren rammer, og derfor er det en god ide, at du ved, hvordan du skal vedligeholde din bil, når temperaturen stiger.

31. juli 2020
Foto: ABW

Tre ting du skal huske, inden du flytter i din kommende lejebolig

Når du skal flytte i lejebolig, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige for dig, inden du beslutter dig for at skrive under på en lejekontrakt. Derfor får du i denne artikel tre ting, som du skal huske, inden du beslutter dig for dit kommende hjem, så du kan tage den rigtige beslutning i første omgang. Mangler du inspiration til din kommende lejebolig, så kan du i dag kigge på en flot lejebolig næstved.

31. juli 2020
Foto: ABW

Flere søger mod velfærdsuddannelserne

”Det er endnu et område, hvor efterspørgslen er særlig stor i vores samfund. I år optager vi flere sygeplejersker end nogensinde før. Hele 660 nye sygeplejerskestuderende, hvilket er 10 procent flere end sidste år. Men vi har stadig ledige pladser, blandt andet i Næstved, så vi er ikke helt i mål endnu”, siger Camilla Wang.

30. juli 2020
Foto: ABW

Politirapporten

Torsdag klokken 15.46 kom en mand ind i Meny på Østergade i Næstved. Han ville købe nogle cigaretter, men da det ikke var muligt, ønskede han i stedet at få vekslet 3000 kroner, som han havde med i 100-kronesedler, til nogle større sedler. Undervejs lykkedes det ham at forvirre kasseekspedienten så meget, at han slap afsted med 5.000 kroner i stedet for 3.000.

28. juli 2020