Begivenheder

Andre nyheder

Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Fortællecafé om de smukke unge mennesker

Den 3. marts åbner dørene til Musikstalden og fortællecaféen ORD. Denne gang som en “special” med Steffen Sommerstedt og musikalsk besøg af guitarist Lasse Kjærulf Andersen.

28. februar 2020
Foto: ABW

GENERALFORSAMLING

Næstved Erhvervsforening afholder Generalforsamling på Rønnebæksholm onsdag den 4. marts 2020 kl. 16.00. Efter generalforsamlingen kan man opleve et par spændende lokale indlæg.

28. februar 2020
Foto: AffaldPlus

VIDSTE DU?

Næstved Biobrændsel – en del af AffaldPlus – modtager ca. 53.000 tons haveaffald om året. Heraf bliver de 11.000 tons til biomasse, som bruges til at fremstille el og fjernvarme, mens 32.500 tons ender som råkompost på landbrugsjord – resten fordamper.

28. februar 2020
Foto: Næstved Bibliotek og Borgerservice

Musik og litteratur hænger sammen

Tirsdag den 10. marts kl. 19.00 til ca. 21.30 kobler bibliotekets LP-lytteklub endnu en gang musikken og litteraturen sammen. Man starter med et kort oplæg om Erik Kramshøjs bog: “Kramshøjs rockhistorie” på Næstved Bibliotek ved Lille scene. Tag plader med fra slut 1960erne til start 1970erne – både danske og engelsksprogede.

28. februar 2020
Foto: Næstved Bibliotek og Borgerservice

Børnebøger, kaffe og croissanter

Torsdag den 5. marts kl. 19.30-21.00 er der inspirerende café-aften for voksne med fokus på børnelitteraturen til de 5-9 årige på Næstved Biblioteks Lille Scene. Der serveres kaffe og croissanter undervejs.

27. februar 2020
Nyt tilbud på Korskilde Bibliotek: Pas og kørekort

Nyt tilbud på Korskilde Bibliotek: Pas og kørekort

Fremover kan du hver anden tirsdag bestille pas og kørekort på Korskilde Bibliotek i Brøderup. Husk at bestille tid i forvejen. Som en ekstra service kan du også få taget billede til pas og kørekort på biblioteket, det er ellers kun muligt på Næstved Bibliotek.

26. februar 2020
Endomondo-stifter afslører sit billede på gymnasiets ”Wall of Fame”

Endomondo-stifter afslører sit billede på gymnasiets ”Wall of Fame”

Han blev multi-millionær på at sælge Danmarks største app-succes, han er tidligere dansk mester i 400 meter-løb og nu vender han tilbage til Næstved Gymnasium og HF for at afsløre sit billede på gymnasiets ”Wall of Fame”. Christian Birk blev student fra Næstved Gymnasium og HF i 1995, og herfra tog hans atletikkarriere fart: Han startede i Herlufsholm Gymnastikforening og derefter i Sparta, og blev dansk mester i 400 meter-løb i 1999-2004.

26. februar 2020
Foto: Gudmund Thai

Næstved Teater præsenterer komedien “2 på tur”

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selv om det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer; klar til nye – sidste – eventyr.

26. februar 2020
Foto: Rønnebæksholm

Samtalesalon

Kom til samtalesalon torsdag den 5. marts kl. 16.-18.00. Ida Marie Hede Bertelsen (forfatter) og Kristina Ask (billedkunster og grafisk designer) afholder en samtalesalon om lokale historier knyttet til Rønnebæksholm.

26. februar 2020
Foto: ABW

Politirapporten

I et grundlovsforhør lørdag blev en 24-årig kvinde fra Næstved varetægtsfængslet frem til den 19. marts. Hun er sigtet for at have slået en politibetjent i ansigtet. Volden skete lørdag klokken 0.53 i Ramsherred i Næstved, hvor to betjente i en politipatrulje så to kvinder, der var kommet op at slås uden for et værtshus.

25. februar 2020
Pressefoto

Næstved-forfatter udgiver ny børneroman

Den lokale forfatter Kristina Bøcher udkom fredag d. 21/2 med sin 4. bog. Romanen hedder “Janus”, og den henvender sig til børn fra 9 – 15 år, som kan lide at læse om fodbold, gaming, spænding og venskab. Man følger drengen Janus og hans fodboldhold i både medgang og modgang.

25. februar 2020
Foto: ABW

3. årgang på Susåskolen maler Dronningens fødselsdagsgave

Hjemmelavede gaver er nu engang de bedste. Derfor får Dronning Margrethe også en særlig en af slagsen, når hun her i foråret runder de 80 år. I Næstved er børnene fra 3. årgang på Susåskolen afd. Herlufmagle udvalgt til det både ærefulde og kreative hverv. Det glæder de sig meget til.

24. februar 2020
Pressefoto: Bagerst fra venstre: Peter Lützen , Cathrine Riegels Gudbergsen, Hans Højer Christensen, Rico Carlsen, Anja Jochimsen. Forrest fra venstre: Thor Themte, Charlotte Roest, Søren Jensen. Brian Hornbek mangler på billedet.

Nye medlemmer til Landdistriktsudvalget

I år arbejder Næstved Kommunes Landdistriktsudvalg med temaet “bosætning og erhverv på landet”. Og igen i år er fire såkaldt helt almindelige mennesker inviteret til at være en del af udvalget. Første møde i udvalget er allerede afholdt og energien er god.

23. februar 2020