Begivenheder

Andre nyheder

Foto: Rønnebæksholm

Fernisering og performance

3. års elev på Talentskolens Kunstlinje Carl-Johan Paulsen er i fuld gang med at søge ind på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Som en del af optagelsesprøverne har han skabt soloudstillingen Bibelske og Astrologiske iscenesættelser, som kan opleves i Talentskolens Projektrum i Kunsthal Rønnebækholm.

21. februar 2020
Pressefoto

Nu genåbner Shell Køgevej med ekstra billigt brændstof

Der er højrisiko for kødannelse, når Shell tankstationen på Køgevej i Næstved i dag genåbner efter en større renovering. I dag fredag den 21. februar i tidsrummet kl. 14-17.00 indtager gammeldags tankpassere stationen og hjælper alle, der kører omkring tankstationen, til en billig tankfuld diesel eller benzin.

21. februar 2020
Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

20 belgiske fingre og 1 klaver

Den 2. april får Grønnegades Kaserne Kulturcenter fornemt besøg af de belgiske pianister André Roe og Geoffrey Baptiste. De to venner har rejst verden rundt med deres fantastiske show, hvor de spiller firhændigt på klaver.

20. februar 2020
Pressefoto

“Det’ lunt i nat” med Operettekompagniet

Danmark er et Operetteland – med stort O ! Og efter tre store titler fra det wieneriske repertoire (Csárdásfyrstinden, Den Glade Enke & Flagermusen – i alt 64 opførelser over hele landet), kaster det eneste professionelle operetteensemble herhjemme sig nu over vor egen populære sangskat, som en hel generation er vokset op med.

19. februar 2020
Fastelavn i Næstved City

Fastelavn i Næstved City

Kom og vær med når Næstved Cityforening slår katten af tønden for både børn og voksne. Der vil være flotte præmier fra medlemmerne. Efter tøndeslagningen er der gratis fastelavnsboller, slik og drikkelse.

19. februar 2020
Middellevetid, graf: DST

Middellevetiden stiger fortsat

Middellevetiden for hele Danmark dækker over betydelige forskelle mellem de 11 landsdele. Den højeste middellevetid findes blandt kvinder i Nordsjælland med 84,1 år, hvilket er 0,9 år højere end landsgennemsnittet for kvinder. Modsat er det mænd i Vest- og Sydsjælland, der med 77,9 år har den laveste middellevetid. Det er 1,4 år mindre end landsgennemsnittet for mænd.

19. februar 2020
Foto: ABW

Nye kræfter i Team Næstved Eliteidræt

Ny bestyrelse er tiltrådt i Team Næstved Eliteidræt og er nu klar til uddeling af 1 million kroner ved årets Sports Awards den 5. marts 2020 i Herlufsholm Idrætscenter.

19. februar 2020
Foto: ABW

Catering – når du vil have, at festen skal være nem og sjov

Vi har alle planlagt en fest, der mere eller mindre endte i alt for meget madlavning og alt for meget opvask. Al morskaben blev glemt på grund af alt arbejdet omkring festen. Catering er heldigvis løsningen på begge problemer!

19. februar 2020
Foto: ABW

Sund take away hitter

Markedet for take away er hele tiden under udvikling, hvilket også kan ses på det voksende antal af nyåbnede restauranter med deres nye former for sunde og lækre retter. Det er også blevet utrolig nemt at bestille take away mad i dag.

19. februar 2020
Det er immervæk noget andet at stå udenfor og snakke, mens man nyder en snack eller et måltid fra en foodtruck. Foto: ABW

Lej foodtruck, og gør gæsterne glade

Catering kommer traditionelt set som en løsning, hvor maden leveres i færdig tilstand enten varm eller kold i bakker.
Men for tiden er en form ved at vinde indpas. Nemlig madvognen.

19. februar 2020
Pressefoto: Nana Jacobi

Middagsmusik med Nana Jacobi og Rasmus Hedeboe

God musik og ligestilling mellem kønnene er i fokus denne lørdag, den 29. februar kl. 12, hvor  Næstved Biblioteks “husmusiker”, Rasmus Hedeboe, spiller sammen med sanger og debattør Nana Jacobi.

19. februar 2020
Foto: ABW

Politirapporten

Flere kiosker har i den forløbne periode oplevet, at en bestemt mand kommer ind i butikken og stjæler telefonudstyr, som han så forsøger at få pengene tilbage for i andre tilsvarende forretninger. Det skete igen i fredags i en 7-Eleven butik i Næstved, hvor personalet genkendte manden og fik ham tilbageholdt, indtil politiet kort efter var fremme og kunne anholde ham.

18. februar 2020
Fund fra Kalundborg, Foto: Museum Vestsjælland

En rejse i Hvideslægtens landskaber

Omdrejningspunktet for aftenens foredrag er en præsentation af den nyeste historiske og arkæologiske forskning i Hvideslægten. Således er der meget som tyder på, at slægten i virkeligheden har bestået af fire i hinanden indgiftede stormandsslægter og at denne klan af stormænd var skyld i, at Bodil- og Thrugotslægten fra Næstved og Jylland blev fortrængt fra danmarkshistorien.

18. februar 2020