naestved-large

Byens julepynt

Julen er lige om hjørnet og byens gader gøres klar til den ekstra hygge i juletiden. Dit Næstveds fotograf var rundt og fik stemningsbilleder.

Læs mere
Byens julepynt

Grønne Glumsø!

Grønne Glumsø!
Knap 150 bæredygtige boliger med 2-3 værelser i størrelsen 60-90 m² er på tegnebrættet i Glumsø i Næstved Kommune til samlet 250 mio. kr. Her får omkring 200-300 seniorer på 55+ de helt ideelle rammer til seniortilværelsen.

Læs mere

Julefrokostmenu fra Frimanns Deli

Pga. Covid-19 restriktionerne har Frimanns Deli i Næstved sammensat en lækker julefrokostmenu, som kan bestilles fra 2 kuverter. Menuen leveres klar til servering, der er dog enkelte retter som blot skal opvarmes. De håber, at I vil tage godt imod deres tiltag, og støtte dem i en svær tid, hvor mange store selskaber desværre er blevet aflyst eller udskudt.

Læs mere
Julefrokostmenu fra Frimanns Deli

Den bedste tid på året

Den bedste tid på året
Kræmmerhus Næstved er altid en oplagt butik at besøge i den søde juletid, særligt hvis du er til det mere gammeldags julepynt. Dit Næstved var forbi med kameraet.

Læs mere

Få julegaverne i hus med minus 20 %

Kræmmerhus Slagelse Og Næstved er i fuld gang med at gøre butikkerne klar til julen, og derfor har de 20 % tilbud på alt brugskunst. Dit Næstved var lige forbi og snuse til de mange herligheder, og vi kan roligt sige; I går ikke ned på julestemning hvis I kigger forbi. Se bare med her.

Læs mere
Få julegaverne i hus med minus 20 %

Negativ indlånsrente: Så meget koster det dig

Selvom den store opsparingslyst umiddelbart kan synes positiv, så risikerer danskere med større indlån at miste mange tusinde kroner på det årligt. Negativ rente på bankindlån bliver nemlig stadig mere udbredt, og beløbsgrænsen for negativ forrentning er nu typisk nede på 100.000 - 250.000 kroner. Sammen med inflationen – om end beskeden – betyder det i praksis, at værdien af opsparingen smuldrer.

Læs mere
Negativ indlånsrente: Så meget koster det dig

Kommunalvalget 2021

Kommunalvalget 2021
Kommunalvalget 2021 nærmer sig med raske skridt, og hos byportalen i Næstved Kommune har alle, der er på valg, en unik mulighed for at nå ud til en masse vælgere – de vælgere der orienterer sig via små og store skærme og via sociale medier som Facebook.

Læs mere

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt