naestved-large

Plads i et pulserende miljø

Maglemølle A/S er erhvervslejemål centralt beliggende i Næstved. Stedet huser på nuværende tidspunkt ca. 180 lejere, og har du brug for rum, puls og plads inviterer de også dig indenfor.
Læs mere
Plads i et pulserende miljø

Grav selv dag

Grav selv dag
Blev du særlig begejstret for nogle af de smukke tulipaner under Tulipanfestivalen? Så kan du berige din egen have med en bid af Gavnø Slotsparks mange tulipaner. Du inviteres nemlig med søndag d. 24. maj 2020, til at komme og grave afblomstrede 1. klasse tulipanløg op. Dit Næstved var kort forbi med kameraet. Tag et kig med her.
Læs mere

Børnenes uge i Skoringen

Skal I nå at gøre et godt kup med hele 3 par sko i Skoringen til de små, så er det ved at være tid, for kampagnen slutter søndag d. 24. maj.
Læs mere
Børnenes uge i Skoringen

Kunsthal Rønnebæksholm åbner 28. maj

Kunsthal Rønnebæksholm åbner 28. maj
Hvor er det skønt at regeringens længe ventede forhandling har resulteret i en udvidet genåbning, hvor kunst- og kulturinstitutionerne nu igen kan besøges. Efter at have været lukket i mere end to måneder grundet coronavirus, kan Rønnebæksholm nu åbne dørene igen til udstillingen Astrid Holm & Co med bidrag af samtidskunstnerne Augusta Atla, Åsa Cederqvist, Jeannette Ehlers, Helene Nymann og Mette Winckelmann.
Læs mere

Kunst langs kajen

Når du går en tur langs kajen, er der ikke blot vandet, fuglene og naturen at kigge på. Der er masser af andre små detaljer, som kan fange din opmærksomhed, f.eks. flere forskellige skulpturer, som kan beundres. Dit Næstveds fotograf, Anne Beth Witte, var forbi med kameraet...
Læs mere
Kunst langs kajen

Parkeringshus forvandles til dansende legeplads

Parkeringshus forvandles til dansende legeplads
Næstved Ungdomsskole er gået sammen med hiphop-kunstneren Steen Koerner om at skabe et dansende værk på byens nyopførte parkeringshus på Rampen. Indvielsen fredag den 29. maj live-streames på Mærk Næstveds Facebookside.
Læs mere

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

MailPoet