naestved-large

Og det blev maj...

Kom, maj, du søde, milde! Gør skoven atter grøn, og lad ved bæk og kilde, violen blomstre skøn. Får du taget et skønt billede af Næstved i maj, som du vil dele med læserne, er du meget velkommen til at sende det til os.
Læs mere
Og det blev maj...

Nyt kontaktcenter åbner 4. maj

Nyt kontaktcenter åbner 4. maj
Fra mandag den 4. maj får borgerne en hurtigere betjening, når de ringer til kommunens hovednummer 55 88 55 88. Det traditionelle omstillingsbord forsvinder, og i stedet sidder seks medarbejdere klar ved telefonerne, hvor de så vidt muligt hjælper borgerne med det samme – eller sørger for, at de nemt får kontakt til en relevant fagmedarbejder.
Læs mere

Fem gode råd til online-undervisning

Coronakrisen er over os, og selvom de mindste børn nu er sendt i daginstitutioner og skole, er mange ældre elever og studerende på landets folkeskoler, gymnasier og universiteter stadig tvunget til at deltage i undervisning over nettet.
Læs mere
Fem gode råd til online-undervisning

Nyt karantæneshow fra Uffe Holm

Nyt karantæneshow fra Uffe Holm
Hvad gør en stand-upper når han skal skrive et nyt show? Han tager selvfølgelig i sommerhus. Det var dog pga. corona at den populære komiker Uffe Holm drog i sommerhus, for efter at han kom hjem fra sin skiferie i Ischgl måtte han i karantæne, og det er der nu kommet showet StayTheFuckHome ud af. Den 20. marts næste år kommer han til Næstved.
Læs mere

Hvor ligger de bedste gymnasier?

CEPOS-analysen viser, at der er stor forskel på, hvor gode Danmarks 372 gymnasiale uddannelser er til at øge deres elevers karaktergennemsnit set i forhold til, hvad man skulle forvente givet elevernes socio-økonomiske baggrund, kaldetundervisningseffekten. Eksempelvis er VUC Storstrøm - Næstved rangeret på en flot syvendeplads, og Herlufsholm ligger som nr. 14.
Læs mere
Hvor ligger de bedste gymnasier?

Virustest til hjemmebrug under udvikling

Det er både dyrt og krævende at teste for coronavirus, og i dag er det derfor langt fra alle med symptomer, som faktisk får konstateret, om de er smittet. Det kan være bekymrende for den enkelte, men det betyder også, at myndighederne ikke har det fulde overblik over, hvor udbredt smitten er i samfundet.
Læs mere
Virustest til hjemmebrug under udvikling

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

MailPoet