naestved-large

Street Cut 2022

Glæd dig! Til endnu en omgang gadeteater i verdensklasse! STREET CUT er en årligt tilbagevendende begivenhed arrangeret af Dansk Rakkerpak & Faster Cool og Grønnegades Kaserne Kulturcenter i forening. Festivalen byder på et program med artister og kompagnier fra det store udland kombineret med de bedste danske gadeteatre og ny-cirkus grupper. Det sker 12.-14. august 2022.

Læs mere
Street Cut 2022

Politirapporten

Politirapporten
Lørdag klokken 23.03 var politiets patrulje undervejs i Jernbanegade. En 29-årig mand gik slingrende ned af gaden og sparkede til sidespejlet på en parkeret bil, så det smadrede - og det skete lige foran politibilen. Manden blev anholdt og sigtet for hærværk. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 1.21.

Læs mere

Sparekassen Sjælland-Fyn udnævner to nye underdirektører

Sparekassen Sjælland-Fyn udnævner Michael Nielsen og Jan Justesen til underdirektører i sparekassen.

Læs mere
Sparekassen Sjælland-Fyn udnævner to nye underdirektører

Klassisk lytteklub

Klassisk lytteklub
Næstved Bibliotek indbyder til en ny sæson i Klassisk Lytteklub. Man lytter til dejlig musik og deler oplevelsen med hinanden. Første møde er fredag den 16. september kl. 13.00-14.30.

Læs mere

Handleplan skal forebygge amputationer

Med en ny handleplan vil Region Sjælland nedbringe antallet af amputationer. En hjørnesten i planen bliver at få patienter i risikogrupper tidligere ind i behandlingsforløb. Handleplanen sikrer også en styrkelse af karkirurgien i Region Sjælland.

Læs mere
Handleplan skal forebygge amputationer

Der sker en masse i Næstved - se Det sker

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt