naestved-large

Kirppu genåbner i Næstved

Efter en måned med Corona-nedlukning genåbner Kirppu nu 13 ud af deres 15 loppesupermarkeder. Med mere håndsprit, mindre kaffe og godt med afstand mellem kunderne følger Kirppu myndighedernes anbefalinger og er klar til at byde kunderne velkommen tilbage på Merkurvej.
Læs mere
Kirppu genåbner i Næstved

Ny digital løsning til borgere skal afdække smitte

Sundheds- og Ældreministeriet har lanceret COVIDmeter, der er en ny digital løsning, som kan styrke den løbende monitorering og analyse af smitteudbredelse af COVID-19 i Danmark. Alle borgere inviteres og opfordres til at tilmelde sig den nye platform på sundhed.dk og ugentligt svare på få spørgsmål om eget helbred.
Læs mere
Ny digital løsning til borgere skal afdække smitte

Hvor mange enlige mænd er der i Næstved?

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik har mændene i Næstved Kommune overhånden, når de skal finde en partner. Antallet af enlige kvinder er nemlig markant højere end antallet af enlige mænd, hvilket spejler national tendens. Adfærd på datingservices indikerer, at singlekvinderne endnu ikke er blevet bevidste om, at de er i markant overtal og derfor kan få sværere ved at finde en partner, end mændene kan.
Læs mere
Hvor mange enlige mænd er der i Næstved?

Movia kører igen

Movia kører igen
Selvom vi nu vil køre med vores almindelige køreplan igen, skal vi stadig passe på hinanden og vise hensyn for at forebygge coronasmitte. Vi fastholder vores ekstraordinært høje rengøringsniveau og vores mange øvrige tiltag, så vi stadig kan holde god afstand - både til hinanden og til chaufføren.
Læs mere

Flag for Dronningen

Al festivitas er aflyst, og Slotspladsen vil formodentlig være tom, når Dronningen fylder 80 år den 16. april. Flere Facebookgrupper opfordrer nu til, at vi står sammen - hver for sig - om at hylde Hendes Majestæt ved at sætte et Dannebrog i hver eneste flagstang. Og hvis man ikke har en flagstang, så på postkassen, på altanen, i indkørslen eller ud ad vinduet... så der flages over hele Næstved.
Læs mere
Flag for Dronningen

Bog-pakker og telefonisk rådgivning skal styrke udsatte børn

Bog-pakker og telefonisk rådgivning skal styrke udsatte børn
Når klasseundervisningen er skiftet ud med hjemmeskole og skærm, stiller det krav til alle familier og børn. Men de mest udsatte børn og unge rammes ekstra hårdt. Det viser ikke mindst erfaringerne fra lockouten på skolerne i 2013.
Læs mere

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

MailPoet