naestved-large

Nye medlemmer til Landdistriktsudvalget

I år arbejder Næstved Kommunes Landdistriktsudvalg med temaet "bosætning og erhverv på landet". Og igen i år er fire såkaldt helt almindelige mennesker inviteret til at være en del af udvalget. Første møde i udvalget er allerede afholdt og energien er god.
Læs mere
Nye medlemmer til Landdistriktsudvalget

Træn din krop stærk og smidig

Træn din krop stærk og smidig
Hos AOF Næstved & Susålandet er der rig mulighed for at komme i bedre form inden sommer. Se nogle af de helt nye hold her. Et par af kurserne er allerede startet, men der er mulighed for fortløbende opstart.
Læs mere

Dit glas genanvendes i Polen

Det var egentlig meningen, at Reiling i Næstved skulle aftage borgernes glas, men teknologien i deres sorteringsanlæg er optimeret til glas indsamlet for sig. Indsamlingen sammen med metal og hård plast giver langt mindre glasskår, hvilket anlægget har vist sig desværre ikke at være gearet til at håndtere.
Derfor har AffaldPlus været nødt til at finde en anden aftager af det husstandsindsamlede glas. Via Marius Pedersen, som vi har indgået en aftale med, sendes glasset til en virksomhed i Polen, hvor det genanvendes.
Læs mere
Dit glas genanvendes i Polen

Musik-historisk eftermiddag

Musik-historisk eftermiddag
Den anmelderroste forfatter Henrik Engelbrecht er vært for denne guldalder-eftermiddag i Festsalen på Herlufsholm, som udover et foredrag om H.C. Andersen samt lokale anekdoter fra begyndelsen af 1800-tallet, byder på to koncerter med guitaren i centrum med henholdsvis Duo Sonante og Biedermeier Trio.
Læs mere

Det er bare en virus!

Virusforsker Anders Fomsgaard gør dig klog på det højaktuelle emne virus, når BIO Næstved og Næstved Bibliotek inviterer til en livestreamet forelæsning direkte fra Aarhus Universitet. Det sker tirsdag den 3. marts kl. 19.00-21.00. Udbruddet af coronavirus har gjort dette foredrag mere aktuelt end nogensinde.
Læs mere
Det er bare en virus!

Næstved-forfatter udgiver ny børneroman

Den lokale forfatter Kristina Bøcher udkom fredag d. 21/2 med sin 4. bog. Romanen hedder “Janus”, og den henvender sig til børn fra 9 – 15 år, som kan lide at læse om fodbold, gaming, spænding og venskab. Man følger drengen Janus og hans fodboldhold i både medgang og modgang.
Læs mere
Næstved-forfatter udgiver ny børneroman

3. årgang på Susåskolen maler Dronningens fødselsdagsgave

3. årgang på Susåskolen maler Dronningens fødselsdagsgave
Hjemmelavede gaver er nu engang de bedste. Derfor får Dronning Margrethe også en særlig en af slagsen, når hun her i foråret runder de 80 år. I Næstved er børnene fra 3. årgang på Susåskolen afd. Herlufmagle udvalgt til det både ærefulde og kreative hverv. Det glæder de sig meget til.
Læs mere

Der sker en masse i Næstved - se mere under Det sker

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

MailPoet