naestved-large

Allehelgen på Rønnebæksholm

På søndag den 31. oktober markerer Rønnebæksholm en afslutning på Soil.Sickness.Society. Arrangementerne kræver ikke tilmelding, alle er velkomne til at deltage. Alt du skal huske er blot varmt tøj og godt humør!

Læs mere
Allehelgen på Rønnebæksholm

VALGFLÆSK den 15. november

VALGFLÆSK den 15. november
Kom og se og hør Næstveds spidskandidater til KV21 fremføre deres mærkesager på de skrå brædder og blive udsat for et overflødighedshorn af teaterløjer!

Læs mere

Næstved Teater præsenterer forestillingen De smukke unge mennesker

Jeg er far til en teenager. Jeg har lige sendt ham på efterskole. Ved velkomstarrangement var der fællessang. Vi sang Kim Larsens smukke unge mennesker. Jeg kom i tanke om, at det var præcis den samme sang, der blev sunget, da jeg selv forlod folkeskolen, for mere end 25 år siden. Til min store irritation opdagede jeg, at det gav mig tårer i øjnene

Læs mere
Næstved Teater præsenterer forestillingen "De smukke unge mennesker"

... og Tour de chambre

Næstved Teater præsenterer "Tour de chambre"
Bliv forført af Tine Høegs tankevækkende og morsomme fortælling om venskab, forelskelse og begær. Næstved Teater præsenterer forestillingen "Tour de chambre" med det Kgl. Teater. Opføres tirsdag 9. november kl. 20.00 i Ny Ridehus, Næstved.

Læs mere

Gilder og Lav i Næstveds middelalder

I middelalderen var gilder vigtige institutioner for begge køn. Gilderne handlede primært om at stifte altre i kirkerne og ansætte præster, som kunne passe altrene. Næstved Museumsforening inviterer til offentligt foredrag ved Palle Birk Hansen.

Læs mere
Gilder og Lav i Næstveds middelalder

Næstved-virksomhed vinder prestigefyldt erhvervspris

Næstved-virksomhed vinder prestigefyldt erhvervspris
End ikke en verdensomspændende coronanedlukning har kunnet slå det sjællandske tømrerfirma Hauge Byg ud af kurs. Virksomheden er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2021. Hauge Byg har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite.

Læs mere

Tag børnene med til valg på biblioteket

Landets biblioteker inviterer til Børnevalg 2021. Fra den 28. oktober til den 16. november kl. 12.00 kan børnene gå i stemmeboksen på børnebiblioteket og vælge, hvem der skal vinde årets Børnevalg.

Læs mere
Tag børnene med til valg på biblioteket

Landsdækkende cykel- og knallertkontrol i uge 43

Landsdækkende cykel- og knallertkontrol i uge 43
Politiet gennemfører i perioden 25. oktober til 31. oktober 2021 en målrettet indsats mod cyklister og knallertkørere. Bløde trafikanter udgør en betydelig del af de dræbte og tilskadekomne i trafikken, og de er mere udsat for alvorlige skader, når de er involveret i trafikulykker. I 2020 blev 28 cyklister og 7 knallertførere dræbt i trafikken, hvor yderligere 799 cyklister og 257 knallertførere kom til skade.

Læs mere

Der sker igen en masse i Næstved - se Det sker

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt