naestved-large

AffaldPlus og Corona

AffaldPlus melder om nye tiltag i forbindelse med Corona-virussen. Genbrugspladser lukker nu for private borgere, som dog stadig har mulighed for at aflevere haveaffald.
Læs mere
AffaldPlus og Corona

Råd om angst for corona

Råd om angst for corona
Er du mere bekymret for tiden? Det er de fleste nok. Bange for at blive smittet, bange for at smitte andre, måske bange for at miste dit arbejde eller ked af at gå glip af vigtige begivenheder. Men nogle bliver mere bekymrede end andre. Det gælder naturligt de, der har et skrøbeligt helbred og mindre modstandskraft, men det gælder i høj grad også de, der i forvejen har det svært og måske lever med angst. Det mærker man hos Psykiatrifondens telefonrådgivning, hvor en del af opkaldene de senere dage har handlet om angst og bekymringer, der er tæt forbundet med coronavirus. Og der er råd og hjælp at hente.
Læs mere

Talentelev bidrager til Astrid Holm & Co.

I forbindelse med Talentskolens FACIT festival i maj, vil kunstelev Caroline Bolin bidrage med et værk i udstillingen "Astrid Holm & Co". I udstillingen har Rønnebæksholm inviteret flere samtidskunstnere til at perspektivere udstillingens temaer.
Læs mere
Talentelev bidrager til Astrid Holm & Co.

Marts-forestillinger aflyses

Marts-forestillinger aflyses
Næstved Teater må desværre aflyse forestillingerne "Nattergalen" d. 15/3, "Driving Miles" d. 16/3, "Den grønlandske mand" 24/3 og "Let it rock" 27/3 da Ny Ridehus, Næstved vil være lukket frem til 29/3, i forbindelse med de tiltag der gøres for at begrænse smitte med coronavirus.
Læs mere

Virksomheder med ansatte kan søge lønkompensation

Aftalen gælder for lønmodtagere i alle private virksomheder (dvs. alle brancher). Selvstændige uden ansatte er dog IKKE omfattet af aftalen.
Læs mere
Virksomheder med ansatte kan søge lønkompensation

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

MailPoet