naestved-large

Næstved Teater præsenterer forestillingen Tilløkke Otto

Velkommen til en swingende aften i selskab med baggårdspumaen over dem alle – Otto Brandenburg! Jesper Lohmann står på scenen med et 4-mands orkester og Susanne Breuning har instrueret.

Læs mere
Næstved Teater præsenterer forestillingen "Tilløkke Otto"

Praktik i fotografens blik

Praktik i fotografens blik
Sara Trummer Hansen, 15 år, har i denne uge været i skolepraktik hos Dit Næstved. Sara har et ønske om at uddanne sig til journalist, og så er det da oplagt at hun tager med på tur sammen med vores fotograf, Anne Beth Witte. Turen gik bl.a. til Holmegaard Glasværk.

Læs mere

Filmaften i Sognegården

Socialrealismens store mester, Ken Loach, leverer igen et filmisk opråb om arbejderklassens levevilkår i Newcastle. I sin over 40-årige filmkarriere har Loach sat fokus på de udstødte på samfundets bund med film som blandt andre ’En fri verden’, ’The angel’s share’ og Guldpalmevinderen ’Jeg, Daniel Blake’.

Læs mere
Filmaften i Sognegården

Anbragte børn og unge fra Næstved er blevet styrket fagligt og socialt

Anbragte børn og unge fra Næstved er blevet styrket fagligt og socialt
Ny rapport fra Børnehjælpsdagen viser, at Børnenes IT-Fond gør en markant forskel. Alene i Næstved kommune har 185 anbragte børn og unge modtaget en bærbar computer til skolebrug og social kontakt.

Læs mere

Tag med til stenalderfolkets trosverden

Kom på rundvisning i naturtro, når Holmegaard Værk i anledning af udstillingen ’Jim Lyngvild Solo’ inviterer til fjerde rundvisning i rækken ’Troens billeder’ den 23. september.

Læs mere
Tag med til stenalderfolkets trosverden

Vølverne kommer!

Vølverne kommer!
Det er næppe gået nogens opmærksomhed forbi, at vores nye kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen for nylig har ladet sig fotografere som vølve af Jim Lyngvild til vores kommende udstilling 'Vølver, Guld og Guder' på Køge Museum. Vil du allerede nu udforske Jim Lyngvilds univers, skal du besøge den aktuelle udstilling SOLO på Holmegaard Værk.

Læs mere

Danskerne har travlt, når de kører bil med smser, opkald og sociale medier

TRAFIKSIKKERHED: På trods af storstilede kampagner og politiets voksende bødeblok er vestsjællænderne og resten af danskerne stadigvæk slemme til at bruge deres mobil, når de kører på vejene. Det viser tal fra både de lokale politikredse og fra GF Forsikrings fond.

Læs mere
Danskerne har travlt, når de kører bil  med smser, opkald og sociale medier

Smukke Vrangstrup Kirke

Smukke Vrangstrup Kirke
Vrangstrup Kirke i Glumsø er en af Danmarks mindste, og en af Sjællands mest stemningsfulde kirker, kendt for bl.a. "Livskilden", indviet i 2001, og "Jerusalemstenen", indviet i 2005. Dit Næstved besøgte kirken på en flot sensommerdag - se billederne her...

Læs mere

Der sker igen en masse i Næstved - se Det sker

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt