naestved-large

TILLYKKE til Kræmmerhuset

Kræmmerhuset har svært ved at få armene ned, for de fejrer fødselsdag i disse dage, da de kan holde 15 års fødselsdag i Slagelse og 14 år i butikken i Næstved. I den anledning vil de fejre dig som kunde, fordi du er årsag til, at de er her stadigvæk, TAK FOR DIG. De vil gerne forkæle dig hele ugen, og de starter i dag og festen slutter på lørdag.
Læs mere
TILLYKKE til Kræmmerhuset

Flere kvinder skal bygge

Flere kvinder skal bygge
Kvindernes Internationale Kampdag: Der findes mange myter om, at man skal være en stor stærk mand for at arbejde i byggebranchen. Både Byggeriets Kvinderåd og Boss Ladies udfordrer stereotyper og sætter talenter fri. Gry Månsson er et billede på det generationsskifte der er på vej, men stadig lidt af et særsyn i byggebranchen i dag, da tal fra Dansk Byggeri peger på at hele 91% i byggebranchen er mænd. Hun er i lære som bygningsstruktør hos CG Jensen A/S og går til dagligt på EUC Sjælland i Næstved.
Læs mere

Elever fra Næstved dyster i naturfag

Den 10., 11., og 12. marts udfordrer 650 elever fra 29 af kommunens 5. klasser hinanden i LEGO Space Challenge i Ny Ridehus i Næstved. Det er fjerde gang, Næstved Kommune arrangerer konkurrencen, som har til formål at styrke elevernes læring i naturfagene samt deres innovationskompetence.
Læs mere
Elever fra Næstved dyster i naturfag

Hvad med Mikkel?

Hvad med Mikkel?
"Hvad med Mikkel som rektor på Herlufsholm," spurgte bestyrelsesformand Torben von Lowzow i sin tale ved tiltrædelsesreceptionen. Trods corona-panik flokkedes folk til festsalen fredag for at lykønske Mikkel Kjellberg, som nu står i spidsen for skolen. Mikkel Kjellberg har været på Herlufsholm siden 1999, hvor han blev ansat som underviser i gymnasiet og IB.
Læs mere

Sallys far besøger Næstved Bibliotek

Forfatter Thomas Brunstrøm står bag serien om Sallys far, der er blevet et kæmpehit blandt danske børnefamilier. Lørdag den 21. marts kl. 10.30-11.30 kan du møde ham på Næstved Bibliotek.
Læs mere
Sallys far besøger Næstved Bibliotek

Mærk Næstved Sport Awards 2020

Mærk Næstved Sport Awards 2020
Blandt andet blev Trelleborgfondens idrætspris i samarbejde med Sydbank på 25.000 kr. uddelt for første gang. Den glade modtager var fodboldformand Christian Andersen, Holmegaard Glasværks boldklub i Fensmark.
Læs mere

Litterære spor

Kom til oplæsningseventet: Litterære spor, søndag den 22. marts. Kunsthal Rønnebæksholm og Talentskolen præsenterer en helt særlig fortolkning af udstillingen "Astrid Holm & Co".
Læs mere
Litterære spor

Der sker en masse i Næstved - se mere under Det sker

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

MailPoet