Det blev til 750 deltagere til årets guidede ture med Turistforeningen. Herlufsholm Skole toppede med hele 506 deltagere.

Opgørelsen over deltagere er netop blevet færdig, og formand for Turistforeningen Georg Bentzen glæder sig over, at antallet af deltagere igen er steget.

Turistforeningen, der har fået økonomisk støtte fra Mærk Næstved og Visit Sydsjælland-Møn forsatte i 2018 succesen med guidede ture i Næstved og Karrebæksminde, på tirsdage og torsdage.

De guidede ture på Herlufsholm var årets største succes, og leder af internationale anliggender og skoleudvikling på Herlufholm, Ann Hansen, glæder sig over, at så mange personer har fået opdateret viden om skolen, og hvad den står for.

Samarbejdet mellem Herlufsholm og Turistforeningen fortsætter og udbygges i 2019, ligesom Turistforeningens guider forventes at fortsætte når sæson 2019 sættes i gang.

Turistforeningen takker alle for godt samarbejde om at tilbyde gæster guidede ture, der viser hvad Næstved, Karrebæksminde og Herlufsholm kan tilbyde.

Foto: Næstved Turistforening