Byggeriet af Campus til 1500 studerende, forventes igangsat i midten af 2016

Der er fuld gang i bygge- og renoveringsopgaver på Vestsjælland, ligesom der også er planlagt mange nye spændende byggeprojekter. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Netværket SYD til et eksklusivt arrangement onsdag d. 9. marts, hvor du har mulighed for at høre og tale med bygherrer, rådgivere og entreprenører fra blandt andre STB BYG, VUC Storstrøm, Slagelse kommune og Bolig Næstved.

Netværksarrangementet bliver afholdt i Sorø på det naturskønne konferencehotel Comwell Sorø.

Første oplægsholder på podiet er fra entreprenørvirksomheden STB Byg A/S fra Vejle. STB Byg giver et indblik i deres stigende byggeaktiviteter på Sjælland. Herunder renovering og nybyggeri på Engskovskolen i Nr. Jernløse ved Holbæk samt opførelsen af 14 luksuriøse lejligheder på Pottemagergrunden i Næstved.

Campus[1]

VUC Storstrømmen fortsætter arrangementet med at informere om deres planer for et nytænkende og spændende Campus byggeri i Næstved til 1.500 studerende ved Munkebakken. Byggeriet skal efter planen gå i gang i midten af 2016.

DMR Geoteknik, som er et landsdækkende privatejet ingeniørfirma, fortæller om deres håndtering af undersøgelser og oprensninger på ca. 1.500 ejendomme om året. Deltagerne får også et indblik i nogle af de store og ofte uforudsete problemstillinger, der medfører tidsmæssige forsinkelser og ekstraomkostninger på byggesager, der knytter sig til jordbundsforhold, jordforurening, skimmel og forurenede bygningsdele.

Bolig Næstved indleder anden halvdel af arrangementet med et indlæg om kommende renoveringsopgaver og projekter, og Slagelse kommune runder af med hvad man leverandør kan få ud af at lade sig registrere i Slagelse kommunes bygge- og anlægsportal.

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der traditionen tro være rig lejlighed til at komme i dialog med dagens talere og skabe netværk og dialog med de øvrige deltagere. I den sidste halvdel af arrangementet vil der blive serveret vin, øl og en lækker tapas tilberedt af sæsonens friske råvarer.

Praktiske oplysninger og tilmelding: Netværksarrangementet%20bliver%20afholdt%20på%20det%20naturskønne%20konferencehotel%20Comwell%20Sorø[1]

Dato: Onsdag d. 9. marts 2016 fra kl. 16.20 – kl. 19.30
Sted: Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø

 

Tilmelding: Arrangementet er åbent for medlemmer af Netværket SYD og for gæster ved forudgående tilmelding på www.nsyd.dk.