OPRÅB til alle lokale kreative kunstnere i Næstved Kommune!
NU gør de det igen – for 18. gang!
Er du kreativ? – og har du lyst til at udstille din kunst?

Så læs her om Åbent Atelier i Næstved og omegn i 2021

Det er ikke et krav, at du har et atelier, dog skal du have mulighed for at udstille din kunst på en adresse inden for kommunegrænsen. Nogle kunstnere åbner deres have eller hjem, nogle slår sig sammen og lejer/låner et fælleslokale, mens andre igen åbner dørene til deres værksted.

Du kan udstille alt, blot du selv har lavet det. Måske laver du kunsthåndværk med sten, keramik, beton, glas, garn eller tekstiler. Måske tegner, maler eller fotograferer du eller laver collager. Måske genbruger du i dine værker materialer, som andre har kasseret. Mulighederne er mange.

Kunstnerne udstiller i weekenden d. 4. og 5. september 2021

To uger inden, fredag d. 20. august, inviteres du til fernisering på en fælles udstilling i Næstved Kunstforenings lokaler, Sct. Peders Kirkeplads 14C i Næstved. Her udstilles et kunstværk fra hver af de deltagende udstillere i weekenden fra d. 20 til den 22. august. Alle interesserede kan her få et smugkik og planlægge deres besøg hos kunstnerne.

Når du tilmelder dig som udstiller til Åbent Atelier i Næstved og omegn bliver du markedsført i en informationsfolder med kort over alle udstillingsstederne. Foruden din egen kunstside på www.aabentateliernaestved.dk annonceres der i aviser og på Facebook. Alt dette får du for et deltagergebyr på kr. 800,-.
Deadline for tilmelding er den 11. april 2021.

Pressefoto