Vidste du at man på en nem måde både kan skabe et bedre indeklima og spare energi? Flere og flere danskere monterer solfilm på vinduer i hjemmet og solfilm i bilen og virksomheder monterer solfilm på vinduer på kontoret. Solfilmen er en tynd selvklæbende folie som kan monteres udvendigt eller indvendigt på vinduer.

Solfilm har en række fordele:

1
Solfilm blokerer næsten 100% af uv stråler. Mange danskere har sart hud og UV stråling går faktisk gennem glas afhængig af hvilken glastype det er og naturligvis hvornår på dagen det er. Solfilmen hjælper med at blokere for UV-strålerne men uden større tab af dagslys.

2
Solfilm holder varmen udenfor så hjemmet, bilen eller kontoret er mere behageligt. Et godt indeklima er centralt for særligt virksomheder og uddannelsesinstitutioner hvor varme og irriterende sol kan forstyrre PC-skærme mv.

3
Solfilm er billigere en dyre klimaanlæg og ventilatorer. Sådanne er ikke kønne i lokalet, kan larme, koster energi og er ikke miljøvenlige. Særligt i biler koster aircondition energi som kunne bruges til at bringe bilen frem i stedet.

4
Solfilm sikrer privatliv da dine vinduer bliver mørkere så nysgerrige blikke holdes ude. Solfilm kommer i mange varianter som med forskellig grad hindrer gennemsyn. Så kan man arbejde uforstyrret og tyve kan ikke kigge ind!

5
Solfilm beskytter indbo så det ikke falmer. Har man sarte møbler eller måske butiksvinduer med dyre varer kan solfilmen sikre at varernes værdi ikke falder.

Solfilmgruppen sælger solfilm fra egen webshop og betjener naturligvis også Næstved

Pressefoto