Salget af billetter sættes på stand by i alle seks byer frem til 27. februar for at sikre de mennesker, der allerede har købt billet til årets jubilæumsbrag – to koncerter har fået alternative datoer
Rettidig omhu kendetegner Vi Elsker 90’ernes forberedelse på årets koncerter lige nu. Koncertarrangørerne har nemlig valgt at sætte billetsalget på standby frem til 27. februar for at sikre ikke at sælge billetter til for mange gæster.

”Vi er så heldige, at 90 procent af gæsterne, der havde købt billet til 2020, valgte at beholde deres billet og overføre den til 2021. Men vi kender ikke omfanget af restriktionerne til maj, når den første koncert skal afholdes i Rødovre. Skal den aflyses? Må vi være færre mennesker end vi allerede har solgt billetter til? Vi ved det simpelthen ikke, og derfor sætter vi salg af yderligere billetter på standby, så vi ikke risikerer at sælge til kære gæster, der måske ikke får lov at deltage,” siger koncertarrangør Riffi Haddaoui.

Grundet usikkerheden omkring kommende restriktioner, har ”Vi Elsker…” også fundet nye, alternative datoer til årets to første koncerter i Rødovre og Aabenraa. Rødovre flyttes eventuelt fra 22. maj til 14. august og Aabenraa 5. juni til 28. august. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu!
”Selvfølgelig er intet besluttet endnu, men vi er nødt til at være forberedte på forskellige scenarier,” siger Riffi Haddaoui.

27.februar er officiel 90’erdag

27. februar udråbes desuden til officiel 90’erdag. På denne dag offentliggøres det fulde line up – 25 artister – til jubilæumsbragene i alle seks byer, og det er også dagen med masser af konkurrencer og 90’er-musik, både på de sociale medier og med forskellige mediepartners.

De øvrige koncerter foregår i Næstved (14. august), Holstebro (21. august), Aalborg (21. august) og Odense (28. august) med mindre andet meldes ud.

”Vi er ganske sikre på, at vi med de nuværende tiltag, vacciner og quicktests, nok skal få lov til at komme ud at fejre vores 10 års jubilæum med alle vores gæster. Spørgsmålet er nok bare, hvor mange vi må være… For os at det vigtigt at sikre, at de mange, der har beholdt deres billetter fra sidste sommer, får lov at feste med. Vi håber selvfølgelig, at vi må fylde festivalpladsen op, men intet er givet på forhånd, og vi håber med en foreløbig stand by af billetsalget, at vi har udvist den ansvarlighed, vi altid ønsker at udvise til vores arrangementer,” siger Riffi Haddaoui.

Salget af billetter genåbnes 27. februar med håbet om, at man på det tidspunkt er klogere på restriktionerne vedr. årets festivaler.

Vi Elsker 90’erne begyndte sin rejse i 2011 med en enkelt fest på Damhuskroen i Rødovre ved København. Siden er det gået stærkt. Med de danske og svenske festivaler runder man hvert år flere end 100.000 koncertgængere.

Foto: ABW