Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2021/01/04 til 2021/01/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spritbilister
En politipatrulje var fredag eftermiddag forbi nogle beboelsesejendomme på Østre Ringvej i Næstved, hvor der stod nogle personer udenfor. De stak i løb, da de opdagede politiet, men standsede hurtigt op. Den ene – en 50-årig mand fra Næstved – viste sig at have en halv joint på 1,4 gram på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

To mænd blev torsdag eftermiddag tilbageholdt af personalet i Bilka i Næstved Storcenter. En medarbejder havde set, at de to mænd havde taget forskellige varer, som de gemte i jakke- og bukselommerne, men da de da passerede kasselinjen uden at betale, blev de standset. Det var en 35-årig mand fra Mern og en 22-årig mand uden fast bopæl, og de havde stjålet fire par strømper, tre par underbukser og to Red Bull. De blev begge sigtet for butikstyveri og løsladt umiddelbart efter.

Også målebilerne fra den automatiske trafikkontrol understøttede indsatsen – på Ringstedvej i Fjenneslev, Vordingborgvej ved Haslev, Carl Medingsvej i Skælskør og på Hovedvejen ved Tappernøje. I Tappernøje var der ikke færre end 59 ud af 237, der blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 60 km/t, og der er ni, der står til et klip.

Politiet var i går klokken 16.33 kaldt ud til Havnegade i Nakskov, hvor en 47-årig mand skabte noget uro ved at råbe. Betjentene fik i første omgang en snak med manden og bad ham om at dæmpe sig og gå hjem. Men igen klokken 17.59 var den gal igen ved Krøyers Gård, hvor manden råbte og skreg af folk. Denne gang blev den 47-årige sigtet efter ordenbekendtgørelsen og blev fulgt på vej til sin bopæl. Men igen klokken 19.30 måtte en politipatrulje igen tage sig af manden, da han skabte en del utryghed ved banegården i Nakskov. Politibetjentene fik anholdt manden og tog ham med til et tjek på sygehuset for at sikre sig, at han var ok. Derefter blev han kørt til detentionen i Næstved, hvor han fik hvilet ud.

Hændelser
Næstved: Uden kørekort og pas
Mandag klokken 20.47 standsede politiet en bil til en rutinekontrol ved Næstved Storcenter. Føreren var en 32-årig udenlandsk mand med bopæl i Næstved, men han havde ikke noget kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, men det var ikke det eneste, han ikke havde. Den 32-årige havde nemlig heller ikke medbragt sit pas, men alene sin opholdstilladelse. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af udlændingeloven.

Næstved: Havde en halv joint
En politipatrulje var fredag eftermiddag forbi nogle beboelsesejendomme på Østre Ringvej i Næstved, hvor der stod nogle personer udenfor. De stak i løb, da de opdagede politiet, men standsede hurtigt op. Den ene – en 50-årig mand fra Næstved – viste sig at have en halv joint på 1,4 gram på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Næstved: 23-årig sigtet for hærværk og vold mod politiet
Politiet blev søndag klokken 4.23 kaldt til Nordre Farimagsvej i Næstved, hvor en mand gik oven på en bil, som holdt parkeret. Det var en 23-årig mand fra byen, og der var kommet buler i taget på bilen, og forruden var trådt i stykker. Den 23-årige blev sigtet for groft hærværk, men han var meget opfarende, og for at få ro i området blev han anholdt klokken 4.46 og taget med til politistationen i Næstved. Under kørslen i politibilen lykkedes det den anholdte at begå vold mod den ene politibetjent, og derfor blev han også sigtet for vold mod politiet. Den 23-årige virkede ude af balance og blev senere søndag kørt til behandling på sygehuset.

Næstved: Taget for at stjæle strømper, underbukser og Red Bull
To mænd blev torsdag eftermiddag tilbageholdt af personalet i Bilka i Næstved Storcenter. En medarbejder havde set, at de to mænd havde taget forskellige varer, som de gemte i jakke- og bukselommerne, men da de da passerede kasselinjen uden at betale, blev de standset. Det var en 35-årig mand fra Mern og en 22-årig mand uden fast bopæl, og de havde stjålet fire par strømper, tre par underbukser og to Red Bull. De blev begge sigtet for butikstyveri og løsladt umiddelbart efter.

Fuglebjerg: Uden kørekort og uden bil – sigtet for narkokørsel
Tirsdag klokken 13.55 standsede politiet en bil til en rutinekontrol på Rejnstrupvej ved Fuglebjerg. Føreren var en 22-årig mand fra Fuglebjerg, som ikke havde nogen legitimation med sig. Det viste sig, at han ikke havde kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. En narkometertest gav udslag for amfetamin, og han blev derfor også sigtet for narkokørsel. Da han flere gange tidligere var blevet sigtet for kørsel uden førerret, blev bilen beslaglagt på stedet, og ejeren af bilen – en 24-årig kvinde fra Fuglebjerg – blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

Fuglebjerg: Skød raketter af
På Sandvedvej i Fuglebjerg blev der lørdag kort inden midnat skudt fyrværkeri af, selv om det på dette tidspunkt ikke længere er lovligt. Politiet fandt med vidners hjælp frem til de to mænd, som havde gjort det – en 37-årig fra Fuglebjerg og en 39-årig fra Borup – og de blev begge sigtet efter fyrværkeriloven.

Næstved: 16-årig havde kanonslag
Kort før nytår kørte en politipatrulje omkring banegården i Næstved, og da en ung fyr så politiet, stak han i løb. Politibetjentene tjekkede det lidt nærmere, og han blev løbet op. Det var en 16-årig fyr fra Næstved, som havde en pose med fem kanonslag. Det ulovlige fyrværkeri blev konfiskeret, og den 16-årige blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Næstved: To sigtet for vold
En 18-årig mand fra Næstved blev nytårsmorgen overfaldet at to andre mænd i Birkehegnet i Næstved. De havde sammen fejret nytår, men kom op at toppes ud på natten. Det endte med, at den 18-årige blev skubbet omkuld og fik flere slag. Politiet anholdt klokken 4.00 to mænd på henholdsvis 18 og 20 år. De to anholdte, der begge er fra lokalområdet, blev sigtet for vold og taget med til politistationen i Næstved. Her blev de afhørt, inden de blev løsladt igen nytårsmorgen.

Næstved: Fyrede af på ulovligt tidspunkt
Lørdag aften klokken 22.38 fik politiet en opringning fra et vidne, der fortalte, at han netop havde set, at to unge mænd fyre fyrværkeri af på Grønvej i Næstved. Da patruljen kort efter var på stedet, kunne betjentene ganske rigtigt se, at der stod to mænd og fyrede raketter af. Det var ikke ulovligt fyrværkeri, men det blev affyret på et ulovligt tidspunkt, og derfor blev de begge sigtet efter fyrværkeriloven.

Næstved: Mand råbte upassende ting efter politiet
Tidligt søndag morgen klokken 5.22 kørte politiet ud til noget uro på Blegdammen i Næstved, hvor en 35-årig mand var noget højrøstet. Han var åbenbart heller ikke særlig begejstret for politibetjentene, for han råbte adskillige gange upassende ting efter dem. Det udløste en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen til den 35-årige.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Brinken Hus Tirsdag klokken 11.00 – 18.55 Smykker
Næstved Brinken Hus Tirsdag klokken 18.36 Kontanter, iPad, smykker og sølvtøj
Næstved Forårsvej Hus Søndag klokken 12.30 – mandag klokken 11.00 Samsung 55″tv, vaser, smykker, knive, pas, kontanter, tasker, glas og husnøgle
Glumsø Drosselvej Hus Torsdag klokken 16.45 – fredag klokken 03.00 Intet stjålet
Næstved Frihedsvej Hus 21/12 klokken 09.00 – 09.45 Julegaver, smykker, frugtfad, walkie talkiesæt, nøddeknækker og fjerkræsaks
Næstved Odensevej Hus Onsdag klokken 03.21 Intet stjålet
Næstved Nyborgvej Hus Onsdag klokken 10.00 – 14.00 Pung med personlige papirer

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Vallensved Bygade Mandag kl. 10.55 83 køretøjer kontrolleret – Ingen sager
Næstved Nordre Farimagsvej Mandag kl. 10.11 – 10.25 73 køretøjer kontrolleret – Ingen sager
Næstved Havnegade Fredag klokken 9.13-11.29 Bestilt færdselskontrol: Syv køretøjer blev kontrolleret: To blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, og det giver et klip i kørekortet, og fem blev målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet
Næstved Vallensved Bygade Torsdag klokken 13.05 – 13.37 En blev sigtet for at brige håndholdt mobiltelefon under kørslen, en for narkokørsel og en for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Fuglebjerg Skælskørvej Fredag kl. 12.57 – 17.08 396 30 80 km/t 138 km/t 4 klip og 1betinget frakendelse
Næstved Øverup Alle Torsdag klokken 10.23 – 13.23 412 65 50 km/t 80 km/t 10 klip
Næstved Ringstedgade Torsdag klokken 14.07 – 15.37 574 30 50 km/t 71 km/t Et klip
Tappernøje Hovedvejen Torsdag klokken 05.56 – 08.30 161 8 50 km/t 70 km/t To klip
Næstved Slagelsevej Onsdag klokken 11.55 – 16.55 156 6 60 km/t 74 km/t
Tappernøje Hovedvejen Tirsdag klokken 15.04 – 17.15 237 59 60 km/t 95 km/t 9 klip
Sandved Nyvej Mandag klokken 10.58 – 11.42 6 0 50 km/t
Næstved Øverup Alle Onsdag klokken 15.21 – 19.55 862 161 50 km/t 97 km/t 32 klip og 5 betingede frakendelser
Tappernøje Hovedvejen Torsdag klokken 11.27 – 17.18 400 129 60 km/t 113 km/t 28 klip og 5 betingede frakendelser

 

Foto: ABW
Del på sociale medier